Hocam default bir deneyin, sonra manuel de deneyin ama silmeden önce bir bakın, varsayılan ayarlar genelde iyidir. Daha fazlası bazen sorun çıkartabiliyor, kaş yaparken göz çıkabilir. Sistem zayıflatma kısmında epey bir şey siliyor.
CC clenaer dikkatli kullanın sistemi bozabilir registry temizlerken özellikle Advanced System Care faydasiz sistem bozan programlar uninstaller Tools ile kaldirabilirsiniz.
Hocam aslında yapılacak ayar çok var mesela ccleaner dizinine winapp2.ini dosyası eklenerek temizlik alanı genişletilebiliyor ama dikkatli olmak lazım risk artıyor, birçok seçenek risklidir. Ben 3-4 ayda bir kullanırım fazlasına gerek yok.Bayağı etkili bir programa benziyor kesinlikle inceleme listeme aldım teşekkür ederim.
İzin verdiğin şeyleri temizleyebiliyorsun. Seçenekler sunuyor bu konuda. Artık programın altında IObit uninstaller programı var aynı şirketin bununla oradan kaldırma işlemi yaptığında detaylı kaldırma yapıyor. İstersen kaldırmadan önce geri yükleme noktası oluşturuyorsun herhangi bir sorunda sistemi geri alabilmek için. Ben yıllardır Pro olarak kullanıyorum.
Hocam aslında yapılacak ayar çok var mesela CCleaner dizinine winapp2.ini dosyası eklenerek temizlik alanı genişletilebiliyor ama dikkatli olmak lazım risk artıyor, birçok seçenek risklidir. Ben 3-4 ayda bir kullanırım fazlasına gerek yok.
Bu programı uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiyemdir.
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Slow Windows PC/Laptop with One Click!
Wise Care 365 is an all-in-one system tune up tool. Speed up slow computer (laptop and desktop). Clean registry and junk files from your PC. Protect your privacy and make your PC more secure.www.wisecleaner.com
PC'nin açılış ve kapanış hızında belirgin bir artış sağlıyor.
Hocam önce bir sistemin imajını almakta fayda var. Mesela bazı yazılımlar geride çok fazla dosya bırakıyor ve birkaç yıl format atmadıysanız çok yer açmak mümkün ancak hali hazırda yeni formatlanmış bir sistemde çok bir yer açılamaz.Evet kesinlikle haklısınız ben Windows 7 sistemde kullandım belki işletim sisteminden dolayı da veya kendim sistemimde de sorun olabilir verim alamadığımı düşünüyorum ama uzun vadede risk alıp çoğu şeyi silmek mantıklı olabilir.
Yukarıda arkadaşlar paylaşmış ilk izlenim olarak iyi bir programa benziyor inceleme sırama aldım.
Hocam önce bir sistemin imajını almakta fayda var. Mesela bazı yazılımlar geride çok fazla dosya bırakıyor ve birkaç yıl format atmadıysanız çok yer açmak mümkün ancak halihazırda yeni formatlanmış bir sistemde çok bir yer açılamaz.
Hocam eskiden format at, bir sürü yazılımı yeniden yükle, ayar yap uğraşıyordum.Evet bu imaj yöntemi bayağı mantıklı ve işe yarıyor uzun süredir format atmadığım için kullandığım sistemi farklı bir yere çekemiyorum o yüzden bu programların geride bıraktıkları çok fazla dediğiniz yöntemleri tek tek deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.