Windows 10'dan 7'ye geçmek

Windows Update disabler. Çer çöp uygulamaların geri gelmemesi için önemli. Lisansı yoksa 8.1'de uyarı alır durur can sıkar.

Hocam şimdi kimseyi kandırmayalım çoğu insan CMD yöntemiyle Windows'u etkinleştiriyor. Muhtemelen bu arkadaş ta bu yöntemi kullancak. Şimdi burada key alabilir falan yazarsam mantıksız olacak şimdi

Sistemim AMD A10 7870k, ekran kartı yok, AMD R7 Graphics, 7200RPM hard diskim, 8 GB RAM'im var. Windows 10 kullanıyorum ama akıcı değil, biraz geç çalışıyor. Acaba 7'ye geçsem düzelir mi? Oyunlarda falanda hard disk dropu yiyorum galiba o yüzden kasıyor.

Bende GT 730 Pentium G2020(i7 3770 alacağım bir haftaya) 8 GB RAM HDD SSD var SSD sector hatası verdi mavi ekran alıp duruyordum bende 8.1e geçip HDD ile kullanmaya devam etmeye karar verdim HDD 8.1 de SSD gibi gayet akıcı ve performansı iyi öneririm size.

Hocam wub ne bilmiyorum ama arkadaşta HDD var bildiğim kadarıyla 8.1 daha stabil olur
1645952895546.png

hocam ındırırken bu cıktı hangısını secıcem
Bende GT 730 Pentium G2020(i7 3770 alacağım bir haftaya) 8 GB RAM HDD SSD var SSD sector hatası verdi mavi ekran alıp duruyordum bende 8.1e geçip HDD ile kullanmaya devam etmeye karar verdim HDD 8.1 de SSD gibi gayet akıcı ve performansı iyi öneririm size.
teşekkür ederım

Hocam şimdi kimseyi kandırmayalım çoğu insan CMD yöntemiyle Windows'u etkinleştiriyor. Muhtemelen bu arkadaş ta bu yöntemi kullancak. Şimdi burada key alabilir falan yazarsam mantıksız olacak şimdi
Temiz olan yöntem(yavaşlatmıyor yani temiz dediysem de) var ama 10 için. 8.1 için gidip ms guides falan girecek onlar da bence sistemi şişiriyor.

Hocam bır yerde okudum Windows 7'ye gecmeyın Steam destegı falan kalktı onun yerıne 8E falan gecın dıyordu doğru mu bu acaba?

Steam hakkında bilgim yok ancak çoğu uygulama desteği çekiyor. Maalesef ki 2025 yıllarına kadar sadece nostaji için kullanılabilir :(( yani anlatmak istediğim 2025 yılına kadar bütün uygulamalar desteğini çeker )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı