Windows 10'dan hangi işletim sistemine geçilmeli?

gLadio1

Hectopat
Daha fazla  
Laptop' özellikleri:
AMD E1 2100 APU with Radeon HD Graphics 1.00 GHz(tm) işlemcim.
6 GB DDR3 RAM.
AMD Radeon HD 8210 dahili ekran kartım.
500 GB 5400 RPM HDD.

Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 8.1 işletim sistemi ile geldi fakat memnun kalmadım ve Windows 10 Pro'ya geçtim. Windows 10 inanılmaz şekilde kasıyor ve kasmalarla beraber tam 5 ay kullandım. Şimdi ise işletim sistemini düşürmek istiyorum. Sizce Windows 8.1'e mi Windows 7'ye mi geçmeliyim? Eğer mecbur kalırsam Linux'ta düşünebilirim fakat çok sıcak bakmıyorum.

Laptop' özellikleri:
AMD E1 2100 APU with Radeon HD Graphics 1.00 GHz(tm) işlemcim.
6 GB DDR3 RAM.
AMD Radeon HD 8210 dahili ekran kartım.
500 GB 5400 RPM HDD.

Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 8.1 işletim sistemi ile geldi fakat memnun kalmadım ve Windows 10 Pro'ya geçtim. Windows 10 inanılmaz şekilde kasıyor ve kasmalarla beraber tam 5 ay kullandım. Şimdi ise işletim sistemini düşürmek istiyorum. Sizce Windows 8.1'e mi Windows 7'ye mi geçmeliyim? Eğer mecbur kalırsam Linux'ta düşünebilirim fakat çok sıcak bakmıyorum.

Dostum Linux'u bilmiyorum ama Windows 7'yi öneririm. (işlemciden dolayı kasabilir belki 1ghz demişsiniz)

8.1'den de memnun değildim. Tam hatırlamıyorum ama sanırım onda da kasıyordu. İnternet kafedeki bilgisayarda Win 7 yüklüydü ve chrome vs. inanılmaz hızlı açılıyordu. Şimdi düşünüyorum da benim hiç öyle bir bilgisayarım olmadı.
Linux'a neden sıcak bakmadığınızı sorabilir miyim?
Kullanması çok zor görünüyor.

8.1'den de memnun değildim. Tam hatırlamıyorum ama sanırım onda da kasıyordu. İnternet kafedeki bilgisayarda Win 7 yüklüydü ve chrome vs. inanılmaz hızlı açılıyordu. Şimdi düşünüyorum da benim hiç öyle bir bilgisayarım olmadı.
İnternet kafedeki bilgisayarda muhtemelen SSD vardı ve 240 GB SSD 300 TL'den aşağıya bulunabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı