Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Linux uygun geldi, pek fazla bilgim olmadığı için Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Sizce kurayım mı Windows mu kalayım?
Kullandiginiz programlarin Linux destegi varsa kurun. Bilginiz olmasina gerek yok.Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Linux uygun geldi, pek fazla bilgim olmadığı için Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Sizce kurayım mı Windows mu kalayım?
Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz Linux Mint başlangıç dostu herhangi bir karışıklık veya sorun yaşamazsınız.Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Linux uygun geldi, pek fazla bilgim olmadığı için Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Sizce kurayım mı Windows mu kalayım?
Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Linux uygun geldi, pek fazla bilgim olmadığı için Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Sizce kurayım mı Windows mu kalayım?
Desteklemeyen çoğu oyun için hiç uygun değil bence. Mesela; eski NFS oyunları artık satılmıyor, bu yüzden korsan indiriyorum, Wine sayesinde bu oyunları kurabilsen bile Mod'larını kuramayacaksın. Wine'ı tasarlayanlar işin bu yönlerini düşünememişler. Diyeceksin ki, "mod kurmak önemli mi?" evet çok önemli. Hele ki Widescreen fix oldukça önemli.
Oyunu kurup çalıştırabilmek ile olmuyor öyle sayın Wine (!) Oyunun TR yamasını da, Mod'larını da Windows'ta kurabildiğimiz gibi kurabilmemiz lazım.
Oyun oynamıyorsan geç.
Şu anlık alışma sürecinde olabileceğiniz için dualboot kurabilirsiniz.Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Linux uygun geldi, pek fazla bilgim olmadığı için Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Sizce kurayım mı Windows mu kalayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.