Windows 10'dan Linux'e geçilir mi?

Neden Linux'e geçmek istiyorum diye sorarsanız bana daha şık geliyor. Zaten exe dosyalarını açmak için Wine varmış. Kurmasını falan da öğrendim Linux'in. Sizce Windows 10'dan Linux'e geçmeli mi? Güzel midir şık mıdır?

Bence geçilebilir hocam eğer ilk defa kullanıyorsanız Linux Mint kurabilirsiniz uygulama kütüphaneside geniş ve performansı ve batarya kullanımı Windows'a göre çok daha iyi Windows ile dualboot yaparsınız incelersiniz beğenmezseniz silersiniz zaten hatta kendinizi gayet tecrübeli hissediyorsanız archlinux bile kurabilirsiniz kurulumu birazcık karışık fakat aşırı performanslı bende kurmuştum SSD üzerine açılış hızı mükemmeldi bastığım gibi login ekranı geliyordu :D

Hocam AMD kartlar için sürücü kurmaya gerek yok ki. Sürücüler kernelin içinde geliyor zaten. Ekstra olarak kurmanız gereken çok az şey var ki onlar da Steam, Lutris gibi programları indirince kuruluyor genelde. Yani yapmanız gereken ek bir ayar ya da kurmanız gereken ek bir sürücü yok.

Bilmiyorum olmamıştı bende kart eskiydi yanlış hatirlamiyorsam HD 4850 gibi bir şeydi Windows'a zor buluyosun driveri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı