Windows 10'dan Windows 8.1'e Geri Dönüş

mesmerina

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 3,8 ve 64 GB RAM'li bilgisayarım var.

Windows 10 Pro'da kontrol ve denetim mekanizmaları yüzünden sistem çok yavaş. Sürekli hata veriyor. Programlar kendi kendine kapanıyor, Adobe programları çalışmıyor.

Windows 8.1'e geri döndüm. Son sürat süper bir hız ile çalışıyor, ben böyle bir hız görmedim.

Neden Windows 10 kullanalım ki?

Windows 10 Pro'da kontrol ve denetim mekanizmaları yüzünden sistem çok yavaş. Sürekli hata veriyor. Programlar kendi kendine kapanıyor, Adobe programları çalışmıyor.

Windows 8.1'e geri döndüm. Son sürat süper bir hız ile çalışıyor, ben böyle bir hız görmedim.

Aynen neden? :D. Sisteminde SSD olmadığı için yavaş çalışıyordu. SSD takıp Windows 10'a geri geçersen daha verimli olacaktır. Ayrıca sürücüleri de otomatik kuruyor.

Güncel Adobe programları kullanıyorsanız (CC19 ve sonrası) Windows 8.1'e desteği yok haberiniz olsun.

Neden mi kullanalım? Çünkü en güncel Windows sürümü. SSD'ler için en uygun Windows sürümü kendisi. HDD ile kullanıp "bu çok yavaş" demeyin artık lütfen. SSD ile Windows 10 gayet güzel ve seri bir şekilde çalışıyor.
İyi diyorsun ama siz de orijinal Win10 kullanmıyorsunuz. Crackte mi sıkıntı var? Sürekli hata veriyor Windows 10. Belirli bir süre sonra Acrobat kendi kendine kapanıyor, Photoshop hata veriyor.

Bu sorunu çok aradım yabancı sitelerde, çözen yok.

Bir de fark ettim ki Windows Defender'ı kapatınca çoğu program çalışmıyor, kapatmazsanız crackleri siliyor.

64 GB RAM'e göre çok fazla yavaş çalışıyor Windows 10 (antivirus dahi yok).

@mesmerina Crack ile kullandığımı nereden çıkardın? Ben 2015 yılında Windows 10'a bedava geçen, lisanslı kullanıcılardan birisiyim. Hiçbir ürünümü de Crack ile kullanmam asla. Saçma sapan konuşuyorsunuz. Photoshop, Acrobat gibi yazılımları Crack ile kullanıyorsanız çökmesi normal. Bilgisayarımda bir sürü orijinal Adobe programı var ve hiçbiri çökmüyor! Gayet güzel güzel çalışıyorlar.

@mesmerina Crack ile kullandığımı nereden çıkardın? Ben 2015 yılında Windows 10'a bedava geçen, lisanslı kullanıcılardan birisiyim. Hiçbir ürünümü de Crack ile kullanmam asla. Saçma sapan konuşuyorsunuz. Photoshop, Acrobat gibi yazılımları Crack ile kullanıyorsanız çökmesi normal. Bilgisayarımda bir sürü orijinal Adobe programı var ve hiçbiri çökmüyor! Gayet güzel güzel çalışıyorlar.
Windows 10 Pro ne kadar?

Neden mi kullanalım? Çünkü en güncel Windows sürümü. SSD'ler için en uygun Windows sürümü kendisi. HDD ile kullanıp "bu çok yavaş" demeyin artık lütfen. SSD ile Windows 10 gayet güzel ve seri bir şekilde çalışıyor.
Ben SSD ile kullanıyorum, bende de yavaş çalışıyor. Windows 8.1 kurdum uçuyorum.

Ben SSD ile kullanıyorum, bende de yavaş çalışıyor. Windows 8.1 kurdum uçuyorum.
Hocam işlemciniz Celeron. Normal bence yani. Ayrıca 4 GB RAM var cihazınızda. Celeron'a istersen NVMe SSD tak yine de bir halt olmaz. Böyle 2. veya 3. nesil İ3, İ5, İ7 bir cihaz varsa SSD takınca son nesil İ7 gibi çalışıyorlar. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı