Windows 10'dan wwindows 7'ye geçilirse performansım artar mı?

GigaIcardi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
İlgisayarım Windows 10'da çok yavaş çalışıyor. Arama motorları (Brave, Google, Microsoft Edge) 20-30 saniyede açılıyor, bilgisayar ise 3 dakikada açılıyor.
Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum, zaten oynadığım oyunlar PES 13, CS 1.6, GTA San Andreas gibi eski ve düşük sistemli oyunlar. Sizce geçmeli miyim? Geçersem performansım artar mı?

Sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olabiliriz. Bilgisayarın açılma süresi, uygulama açılma süreleri vs. işletim sisteminden çok bilgisayarda kullandığınız disk ile alakalıdır. Eğer HDD kullanıyorsanız, bilgisayarın hızlanması için SSD'ye geçmeniz gerekli.

SSD var mı? Yoksa SSD kullan hızlanır.

Yok

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,70 GB)

Sistem özelliklerini yazarsan yardımcı olabiliriz. Bilgisayarın açılma süresi, uygulama açılma süreleri vs. işletim sisteminden çok bilgisayarda kullandığınız disk ile alakalıdır. Eğer HDD kullanıyorsanız, bilgisayarın hızlanması için SSD'ye geçmeniz gerekli.

Bilgisayarım laptop zaten çok kullanmıyorum sadece Windows 7'ye geçeyim mi diye soruyorum.

İlgisayarım Windows 10'da çok yavaş çalışıyor. Arama motorları (Brave, Google, Microsoft Edge) 20-30 saniyede açılıyor, bilgisayar ise 3 dakikada açılıyor.
Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum, zaten oynadığım oyunlar PES 13, CS 1.6, GTA San Andreas gibi eski ve düşük sistemli oyunlar. Sizce geçmeli miyim? Geçersem performansım artar mı?

Eski bir laptopta benzer durumu denemiştim. Windows 10 bu tip eski bilgisayarlara ağır geliyor. Windows 7 geçerseniz evet daha akıcı oluyor daha stabil oluyor ama Windows 7'nin uygulama desteği vesaire ne durumda bilmiyorum.

SSD alırsanız gecmenize gerek kalmaz ancak geçerseniz de ufak bir hızlanma ile karşılaşmanız mümkün.

Laptop kullanıyorum Ben sadece Windows 7'ye geçsem ne olur performans artar mı diye soruyorum

PC nizin özelliklerini yazın.
İşlemci, ekran kartı ve RAM.
Şu an kullandığınız işletim sistemini de yazın, Pro Mu Home mi vs.

EK: Yazmışsını.
Öncelikle RAM takmalısınız. Mümkünse 16GB değilse 8 GB.
4 GB RAM ile sistemin düzgün çalışmaz.

PC nizin özelliklerini yazın.
İşlemci, ekran kartı ve RAM.
Şu an kullandığınız işletim sistemini de yazın, Pro mu Home mi vs.

İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,70 GB)
Ekran kartım yok : )

Windows 10 Pro.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı