Windows 10'nun desteği bittiğinde ne yapacağız?

IChaosXT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz ki Windows 10'nun desteği 2025'te bitiyor ve 2024'e az kaldı yani 2025'e az zamanımız kaldı, Türkiye'de ekonomimizden dolayı bilgisayar almak bayağı zor bir şey ve günden güne daha da zorlaşıyor ve çoğu kişinin sistemi bende dahil 10 yıldan daha fazla ve bizler Windows 11'e geçemiyoruz bilgisayarımız da TPM ve ön yükleme özellikleri çoğunda yok dolayısıyla Windows 11'e geçemiyoruz ama Windows 11'in TPM aşamasını atlayabiliyoruz lakin Windows 11'de çoğu şeyi yapamıyoruz artık çoğu uygulama veya oyun TPM istiyor Valorant'ta dahil 2025'te bizler ne yapacağız Valorant oynayamıcaz ve TPM isteyen her şeyi bir Windows 11 içinde sistem yenilemek saçma sizce Microsoft buna bir çözüm bulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@IChaosXT en iyisi Linux'a geçmek oyunları oynamak için araçlar var zaten Microsoft her türlü para tuzağı yok diyorsan ben zenginim al.

Yıllardır Windows kullanıyorum ama başka bir yol yoksa linuxsa geçerim

@IChaosXT en iyisi Linux'a geçmek oyunları oynamak için araçlar var zaten Microsoft her türlü para tuzağı yok diyorsan ben zenginim al.
İyi ama hocam linuxsa valorant yok

Valorant için TPM gerekli mi?
Hocam Windows 11 de gerekli

Yanlış bilgi
Merhaba, biliyorsunuz ki Windows 10'nun desteği 2025'te bitiyor ve 2024'e az kaldı yani 2025'e az zamanımız kaldı, Türkiye'de ekonomimizden dolayı bilgisayar almak bayağı zor bir şey ve günden güne daha da zorlaşıyor ve çoğu kişinin sistemi bende dahil 10 yıldan daha fazla ve bizler Windows 11'e geçemiyoruz bilgisayarımız da TPM ve ön yükleme özellikleri çoğunda yok dolayısıyla Windows 11'e geçemiyoruz ama Windows 11'in TPM aşamasını atlayabiliyoruz lakin Windows 11'de çoğu şeyi yapamıyoruz artık çoğu uygulama veya oyun TPM istiyor Valorant'ta dahil 2025'te bizler ne yapacağız Valorant oynayamıcaz ve TPM isteyen her şeyi bir Windows 11 içinde sistem yenilemek saçma sizce Microsoft buna bir çözüm bulabilir mi?
Sanmam, büyük ihtimal anakart değiştirmemiz gerek.

Yıllardır Windows kullanıyorum ama başka bir yol yoksa, Linux ise geçerim
Linux ile Valorant, CS:GO vs. oynayamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'da Valorant, CS:GO tarzı oyunlar oynanıyor mu?
Valorant ve R6 dışında neredeyse tüm oyunlar oynanıyor. CS oynanıyor hem de Native...

Valorant'ın Vanguard'ı R6'nın da kasten Linux desteği kesmesi yüzünden oynanmıyor. Yakında açarlar ama Steam Deck yüzünden.

Sanmam, büyük ihtimal anakart değiştirmemiz gerek.

Linux ile Valorant, CS:GO vs. oynayamazsınız.
CS nasıl oynanmıyor araştırmadan yazmayın. Native Oyun. ProtonDB'den bakabilirsiniz oynananlara.

CS nasıl oynanmıyor araştırmadan yazmayın. Native Oyun. ProtonDB'den bakabilirsiniz oynananlara.
Her Linux'ta var mı sanıyorsunuz? Bizzat Linux Mint kullandım ve yok, en kolay Linux diye önerdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı