Windows 10'u seviyor musunuz?

Windows 10'u seviyor musunuz?

• Evet

Oy: 108 74,0%
  • Hayır

Oy: 40 27,4%

• Oy verenlerin toplamı
    146
Beğeniyorum ve memnunum. Zorluyor dediğiniz kısmı anlamadım, ben herhangi bir zorlama hissetmiyorum. Görünümü, mağazası, uygulamaları ve animasyonları gayet iyi bence. Yavaşlık kısmı sistemine göre değişebilir.

Windows 10 denetim masası ve diğer ayarları daha modern bir arayüzle basitleştirerek sunuyor.
Ayrıca arama sekmesini hiç kullanmıyordum. Windows 10 1903 sürümüne geçtiğimden beri en çok kullandığım yer haline geldi. Ayarlar, dosyalar her türlü şeye rahatça ulaşıyorum.

Windows mağazasında sunulan çoğu uygulamayı ise sevmiyorum. Kullandıkları alt yapı yavaş ve sorunlu sürekli çöküyor.

@Random.Person Başlangıcı tam ekran kullan diyerek azda olsa Windows 8.1 arayüzünü kullanabilirsin.

Screenshot_3.png

Ben beğeniyorum. Sadeliği olsun, güncelliği olsun iyi bir işletim sistemi. Ama eski sistemlerde yavaş olması yüzünden bazı kişiler kullanamıyor veya kullanmakta zorlandığını görüyorum. :)

Şuan Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Sistemimde 4 GB DDR2 RAM var. Bu yüzden de Windows 10 kullanamıyorum. Sadece eski sistemlerde yavaş olmasını beğenmiyorum.

Ben beğeniyorum. Sadeliği olsun, güncelliği olsun iyi bir işletim sistemi. Ama eski sistemlerde yavaş olması yüzünden bazı kişiler kullanamıyor veya kullanmakta zorlandığını görüyorum. :)

Şuan Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Sistemimde 4 GB DDR2 RAM var. Bu yüzden de Windows 10 kullanamıyorum. Sadece eski sistemlerde yavaş olmasını beğenmiyorum.

Bende 4GB RAM kullanıyorum ve bazı istisnai yerler dışında yavaşlamıyor. Sıfır kurulum yapıp denemelisin. Benim ilk WİN 10 geçme girişimimde başarısız olmuştu. PC öyle bir donuyordu ki sadece açılması 5 DK sürüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı