Çözüm Windows 11 24H2 güncellemesi Windows Update'e gelmeme sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
60
Daha fazla  
Bazı sistemlere Windows 11 24H2 gelmeme durumu olabiliyor. İlk başta manuel olarak güncellemeyi deneyin. Eğer yine soru yaşarsanız aşağıdaki adımları uygulayın.
Sorunsuz bir şekilde güncellemeyi yapabileceksiniz.

Regediti açın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows kısmına gir. Sağ tık yeni anahtar yap ve Windowsupdate diye isimlendir. Onun içinde yeni dize değeri oluşturun.
İsmi TargetReleaseVersionInfo olsun. Veri değeri 24H2 olarak girin.
Yine Windowsupdate içinde DWORD oluştur. Değeri 1 yapın.

Sonrasında Windows update ile güncelleme görünecektir. Görünmez ise sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Yine Windowsupdate içinde DWORD oluştur. Değeri 1 yapın.

Burayı daha ayrıntılı açıklar mısınız? DWORD ün ismi. Yeni dosyanın tabanı ondalık mı onaltılık mı? Bir de kayıt defterinde zaten WindowsUpdate diye bir yer gözüküyor.
Bu arada zamanında Windows Etkinleştir yazısını görmemek için 1 dolarlık ya da ücretsiz bir Windows Pro Key ini kullanmıştım. Bunun bana güncelleme gelmemesinde bir etkisi var mıdır?

Burayı daha ayrıntılı açıklar mısınız? DWORD'ün ismi.
İsmi önemli değil. Ben varsayılan haliyle, yani "Yeni Değer #1" olarak bıraktım ve şu anda herhangi bir sıkıntı olmadı. Güncelleme indirildi ve şu anda yüklenme aşamasında 👍

Burada paylaşılan çözüm yöntemini @claus daha önce benim bir konumda da paylaştı. Hatta bu yöntemden önce kendisi bana bu konuda birçok yöntem önerisinde bulundu, kendisine çok teşekkür ederim :)

Bu arada zamanında Windows Etkinleştir yazısını görmemek için 1 dolarlık ya da ücretsiz bir Windows Pro Key ini kullanmıştım. Bunun bana güncelleme gelmemesinde bir etkisi var mıdır?
İsmi önemli değil. Ben varsayılan haliyle, yani "Yeni Değer #1" olarak bıraktım ve şu anda herhangi bir sıkıntı olmadı. Güncelleme indirildi ve şu anda yüklenme aşamasında 👍
Bu son yazdığımın etkisi var mıdır? Bana gelmedi update.

Bilemiyorum, benim Windows 11'im normal bir anahtar ile etkin durumda. Bu konudaki yöntem ile güncellemeyi indirebildim.

Düşük ihtimal rehberi bir dene. Windows update diye bir klasör varsa sadece içeriğini uygula.

Burada paylaşılan çözüm yöntemini @claus daha önce benim bir konumda da paylaştı. Hatta bu yöntemden önce kendisi bana bu konuda birçok yöntem önerisinde bulundu, kendisine çok teşekkür ederim :)
Vakit yettiğinde her konuya yetişmeye çalışıyorum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya sormam mantıksız olur ama ucuz yoldan yurt dışında var 10 15 dolara keyler bulabilir miyim? 5K Windows'a vermek mantıksız geliyor. Şunu da sormak isterim 10 15 dolarlık keylerin ne gibi dezavantajları vardır?

Buraya sormam mantıksız olur ama ucuz yoldan yurt dışında var 10 15 dolara keyler bulabilir miyim? 5K Windows'a vermek mantıksız geliyor. Şunu da sormak isterim 10 15 dolarlık keylerin ne gibi dezavantajları vardır?
100-200 liraya saglamlisans gibi yerlerde key var zaten 15 dolar para vermeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı