Windows 11 24H2 stabil hale geldi mi?

BannedForLive

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X, Asus Dual RTX 3060 Tİ, XPG Lancer 32 GB RAM, Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi Anakart, Arctic Liquid Freezer III 360mm Sıvı Soğutucu
Windows 11 23H2 kullanıyorum 5-6 ay önce 24H2 güncellemesini yapmıştım ama oyunlarda performans ve Alt Tab problemleri yaşadım o yüzden 23H2 geri döndüm. Temmuz ayına girmiş bulunmaktayız. Stabil hale geldi mi, sorunlar düzeltildi mi? Ona göre tekrar güncelleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır stabil zaten. Uzun zamandır kullanıyorum. Temiz kurulum ile geçin tabii yükseltme her türlü her zaman sorun olma şansı yüksektir.

Windows 11 23H2 kullanıyorum 5-6 ay önce 24H2 güncellemesini yapmıştım ama oyunlarda performans ve Alt Tab problemleri yaşadım o yüzden 23H2 geri döndüm. Temmuz ayına girmiş bulunmaktayız. Stabil hale geldi mi, sorunlar düzeltildi mi? Ona göre tekrar güncelleyeceğim.
Arayüzü diyorsanız hala buglu ama genel olarak sistem stabil çalışıyor, uygulamalar daha düzgün bellek kullanmaya başlamış. 24H2'yi deneyince geçesim geldi. 23H2den daha iyi durumda şuan. Windows 10'dan da geçilebilir hale gelmiş.

Bayağıdır stabil zaten. Uzun zamandır kullanıyorum. Temiz kurulum ile geçin tabii yükseltme her türlü her zaman sorun olma şansı yüksektir.

Temiz format daha sağlıklı o zaman.

Arayüzü diyorsanız hala buglu ama genel olarak sistem stabil çalışıyor, uygulamalar daha düzgün bellek kullanmaya başlamış. 24H2'yi deneyince geçesim geldi. 23H2'den daha iyi durumda şu an. Windows 10'dan da geçilebilir hale gelmiş.

Geçmemi önerirsiniz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı