Windows 11 aslında Windows 10.1 mi?

• Konuyu başlatan 356463
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 3.844
Sun Valley güncellemesi hakkında bilgim yok fakat bunu Windows 11'e yatırım olarak görmüş olabilirler. Kernel değişmedi ve yeni sistemi yeni tasarımı artık kaldırmamaya başlıyor. Köklü değişiklikler gerekli, bekliyoruz fakat Windows 10.1 gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Bana sorarsanız Windows 11'e tasarımsal olarak ağırlık verip yeni kerneli farklı sürümlere saklayacaklar. Güncelleme mi olur yoksa yeni OS mi onu kestiremiyorum artık.

Windows 11 diye bir şey zaten hiç olmayacaktı. Windows 10 21H2 gelecekti ve radikal değişiklikler olacaktı. Bunun yanında Windows 10X çıkacaktı ki Google'a Windows 10X yazıp görsellere bakarsanız birkaç değişiklik dışında Windows 11'i göreceksiniz. Windows 11 son anda ortaya atılmış bir fikir. Muhtemelen bu Windows 10'da diretme saçmalığına içeriden birisi sonunda itiraz etmiş olmalı. Çok da iyi oldu. Bir heyecan geldi, yenilik geldi. Ha bir Vista, bir 7, bir 8 heyecanı yok ama yeni Windows yeni Windows'tur. Windows 12'yi de 2025'ten önce göreceğimizi sanmıyorum.

Daha Microsoft demedi desteğini şu tarihte kesicem diye sadce nasıl Windows 10'da 21H1'e kadar güncelleme geldiyse Windows 11'ede 21H2 var belki de 22H1 gelebilir 2022'de? Windows 11'ede Windows 10'ada daha 21H2 gelmedi (geliştirici sürümüne geçerseniz tabii) o tarihte sadece 21h2'nin desteği kesilecek.

Mesela şu an Windows 10'un sadece 2004 20H2 ve 21H1 sürümleri destekleniyor. Yani ileride Windows 11'in de yeni sürümleri çıkacak ve yeni sürümler çıkacağı için Windows 11'in desteği 21H2 sürümünün desteği bitince bitmeyecek.
Windows 11'ede 21H2 var belki de 22H1 gelebilir

Dev Channel'da şu an 22H1 sürümü test ediliyor yani kesinlikle gelecek.

Mesela şu an Windows 10'un sadece 2004 20H2 ve 21H1 sürümleri destekleniyor. Yani ileride Windows 11'in de yeni sürümleri çıkacak ve yeni sürümler çıkacağı için Windows 11'in desteği 21H2 sürümünün desteği bitince bitmeyecek.

Doğru dediğim gibi Microsoft Windows 11 için belki de ocağın 1'de 22H1 getirecek belki(tam tarihini bilmiyorum)

Windows 11 diye bir şey zaten hiç olmayacaktı. Windows 10 21H2 gelecekti ve radikal değişiklikler olacaktı. Bunun yanında Windows 10X çıkacaktı ki Google'a Windows 10X yazıp görsellere bakarsanız birkaç değişiklik dışında Windows 11'i göreceksiniz. Windows 11 son anda ortaya atılmış bir fikir. Muhtemelen bu Windows 10'da diretme saçmalığına içeriden birisi sonunda itiraz etmiş olmalı. Çok da iyi oldu. Bir heyecan geldi, yenilik geldi. Ha bir Vista, bir 7, bir 8 heyecanı yok ama yeni Windows yeni Windows'tur. Windows 12'yi de 2025'ten önce göreceğimizi sanmıyorum.

Şu an Windows 11'i sızdıranlara o kadar kızıyorum ki, keşke biraz daha bekleselerdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı