Windows 11 çok sorunlu

Çok normal. Herkes tuzlukları kapıp koştur koştur Windows 11'e geçti ama bu yanını düşünen yok. Windows 11 çıktı duyurusu yapılan konuda da milleti uyarmıştım. Daha bunun sürücü uyumsuzlukları ve saçma bir sürü hatası çıkacak. Gündelik bilgisayarda kullanmak doğru değil. Windows 11'i ikincil bir bilgisayara ya da diske kurmak dışında hiçbir mantık yok.

@Çılgınmehmet48 Windows 10'a geçerseniz sorununuz çözülür. Sizi ciddiye alıp gelmiş bu kadar insan, size 11'in böyle olmasının normal olacağını ve bir sorunu düzeltseniz başka bir sorun çıkacağını söylüyor. Saygısızca "boş yapıyorsunuz" şeklinde bir üslup takınmanız hoş değil.

Hocam geçmeniz zaten başlı başına bir riskti, mavi ekran hataları almanız normal.

Keşke güncellemeden önce Geliştirici sürümü indirdiğinizi ve bunun ilk sürüm olduğunu bilip indirseydiniz.

Merak etmeyin Windows 10 diskinizde Windows.old olarak saklanıyor kurtarma menüsünden önceki sürüme dön diyip geri dönebilirsiniz.

@Çılgınmehmet48 Windows 10'a geçerseniz sorununuz çözülür. Sizi ciddiye alıp gelmiş bu kadar insan, size 11'in böyle olmasının normal olacağını ve bir sorunu düzeltseniz başka bir sorun çıkacağını söylüyor. Saygısızca "boş yapıyorsunuz" şeklinde bir üslup takınmanız hoş değil.
Bilerek mi yapıyorsun? Uygulamalar açılmıyor diyorum okuyor musun? Ayarlara girebilsem konu açmama gerek kalmazdı. Tarayıcı harici uygulama açamadım.

Burada boş yapıyorsunuz diyerek insanları suçlayamazsınız! Tek yapmanız gereken Windows 10 ISO'sunu Rufus ile belleğe yazdırıp kurmak. Konu kilitlenmiştir. Eğer kurulum esnasında yeni bir sorun yaşarsanız buraya yazarsınız. @Çılgınmehmet48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı