Görev çubuğunda Windows simgesine Sağ Tık > Ayarlar yapmayı denedin mi?Ya biri bana Ayarları nasıl açacağımı söyleyecek mi? Kurtarma menüsü açamıyorum uygulama açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum sürekli mavi oluyor ekran.
Görev çubuğunda Windows simgesine Sağ Tık > Ayarlar yapmayı denedin mi?Ya biri bana Ayarları nasıl açacağımı söyleyecek mi? Kurtarma menüsü açamıyorum uygulama açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum sürekli mavi oluyor ekran.
Ya biri bana Ayarları nasıl açacağımı söyleyecek mi? Kurtarma menüsü açamıyorum uygulama açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum sürekli mavi oluyor ekran.
Başka bir PC'den Windows 10 ISO'sunu indirmeyi de mi akıl edemediniz?Bilerek mi yapıyorsun? Uygulamalar açılmıyor diyorum okuyor musun? Ayarlara girebilsem konu açmama gerek kalmazdı. Tarayıcı harici uygulama açamadım.
Hatalı sürüm, çok normal. Ne yapsın buradaki insanlar. Bu hataların tespit edilmesi için bu sürüm yayınlanıyor. Bunun için nasıl destek versin millet? Raporlayabiliyorsanız hataları raporlayın, olmuyorsa temiz kurulum yapın. Resmi olarak çıkış yapmamış bir sürümün huyu suyu belli olmaz ki çözümü belli olsun. Siz de okuyup anlasanız uzamazdı bu konu.Bilerek mi yapıyorsun? Uygulamalar açılmıyor diyorum okuyor musun? Ayarlara girebilsem konu açmama gerek kalmazdı.
Peki sen, adamın başka bir bilgisayarı olmama ihtimalini akıl edemedin mi?Başka bir PC'den Windows 10 ISO'sunu indirmeyi de mi akıl edemediniz?
Bilgisayarımda önemli bilgiler var format atamam.Başka bir PC'den Windows 10 ISO'sunu indirmeyi de mi akıl edemediniz?
Bilgisayarımda önemli bilgiler var format atamam.
O zaman öyle kalacak, yapacak bir şey yok.Bilgisayarımda önemli bilgiler var format atamam.
Bilgisayarımda önemli bilgiler var format atamam.
Bahane bulmayın lütfen! Hiç olmazsa gider komşunun PC'sinden indirir. O da mı olmadı? Telefondan indir OTG kablosuyla PC'ye at.Peki sen, adamın başka bir bilgisayarı olmama ihtimalini akıl edemedin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.