Windows 11 etkinleştirilmezse ne olur?

Bunu alın daha iyi. O kadar para verilmez bence.

Sağ ol hocam ama internette satılan ürünlere güvenemiyorum

Kişiselleştirme özelliklerini açabilmek için o kadar para verirsen Saruman seninle sittin sene dalga geçer.
:D

Windows 11 Home 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Home 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşlar ürünü alıp win11 sıfırdan kurulum yapıp etkinleştirdim ürün anahtarını aynı bilgisayara ne kadar format atsam her defasında girdiğimde etkinleştirir değil mi

Sağ altta sinir bozan bir Windows'u etkinleştir yazısı ve tema değiştirme kapanma dışında bir şey olmaz.
aynen dostum harbi sinir bozan bir yazı

Windows 11 Home 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Home 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşlar ürünü alıp win11 sıfırdan kurulum yapıp etkinleştirdim ürün anahtarını aynı bilgisayara ne kadar format atsam her defasında girdiğimde etkinleştirir değil mi

Terminale "slmgr -dlv" yaz. Eğer OEM yazıyorsa bir daha key girmene gerek kalmadan otomatik etkinleşir. Retail yazıyorsa her formattan sonra tekrar girdiğinde etkinleşecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı