Windows Update'te bekleyen güncellemeler var mı?
Ryzen 5 3500x CPU kullanıyorum. Yetersiz olmadığını düşünüyorum.Gösterdiğin hizmetler gereklidir, Windows'u yeni kurduğun zaman bunlar yüksek CPU kullanabilir. Özellikle Windows Update yaptıktan sonra tekrar bak. Gereksiz hizmetleri bu rehber ile kapatabilirsin.
Rehber: Tüm Windows hizmetlerinin anlamları
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...www.technopat.net
CPU'un Windows 11 için yeterli değilse yani çok güçsüz ve eskiyse Windows 10'a dönebilirsin.
Hayır tüm güncellemeleri yaptım.
Ryzen 5 3500X CPU kullanıyorum. Yetersiz olmadığını düşünüyorum.
Daha başka hangi hizmetler çalışıyor?
Eki Görüntüle 1509224
Yüksek CPU tüketen hizmetler bunlar.
Şu anda Microsoft Store üzerindeki güncellemeleri yapıp ondan sonra kullanım durumuna göz atacağım.Şu an herhangi bir işlem yapmadığın halde bunlar yüksek CPU kullanıyorsa, tak ve kullan hizmetini kapatabilirsin. Diğerleri gerekli. Microsoft Store üzerinden güncelleştirme falan yükleniyor mu? Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar bak. Bir süre sonra bunların kullanımı düşmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.