lotusmagrus
Picopat
Daha fazla
Buyrun.Bilgisayarınızın aldığı en son Windows 10 güncellemesi hangisi?
Hocam yeni Windows 10 PRO retail key satın almıştım, bu şekilde yüklersem keyde bir sorun oluşmaz değil mi?Windows Update ile Windows 11 güncellemesi gelmediği zaman bu asistan ile Windows Update mantığıyla yükseltme yapabilirsiniz.
Hocam yeni Windows 10 Pro Retail key satın almıştım, bu şekilde yüklersem keyde bir sorun oluşmaz değil mi?
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım ve artık etkinleştirme kısmında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi." yazıyor.Hayır, olduğu gibi yükseltecektir. Windows 10 lisansları, Windows 11 için de geçerlidir. Tam tersi için de geçerlidir. Bir sıkıntı olamaz. Retail lisansını Microsoft hesabınıza bağlayarak lisansı kaybetmemiş olursunuz eğer bir yere lisansı kaydetmediyseniz. Şu an yükselttiğiniz zaman otomatik lisansla beraber yükseltecek ama yine de Microsoft hesabına kayıtlı olsun lisans.
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım ve artık etkinleştirme kısmında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi." yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.