Windows 11 güncellemesi gözükmüyor

lotusmagrus

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Windows 11'i desteklediği halde Windows Update'de güncelleme gözükmüyor. Sebebi nedir?
Bilgisayar: Asus TUF Gaming A15 (2022)

Dosya Ekleri

• xd.png
    xd.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 72
Hocam yeni Windows 10 Pro Retail key satın almıştım, bu şekilde yüklersem keyde bir sorun oluşmaz değil mi?

Hayır, olduğu gibi yükseltecektir. Windows 10 lisansları, Windows 11 için de geçerlidir. Tam tersi için de geçerlidir. Bir sıkıntı olamaz. Retail lisansını Microsoft hesabınıza bağlayarak lisansı kaybetmemiş olursunuz eğer bir yere lisansı kaydetmediyseniz. Şu an yükselttiğiniz zaman otomatik lisansla beraber yükseltecek ama yine de Microsoft hesabına kayıtlı olsun lisans.

Hayır, olduğu gibi yükseltecektir. Windows 10 lisansları, Windows 11 için de geçerlidir. Tam tersi için de geçerlidir. Bir sıkıntı olamaz. Retail lisansını Microsoft hesabınıza bağlayarak lisansı kaybetmemiş olursunuz eğer bir yere lisansı kaydetmediyseniz. Şu an yükselttiğiniz zaman otomatik lisansla beraber yükseltecek ama yine de Microsoft hesabına kayıtlı olsun lisans.
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım ve artık etkinleştirme kısmında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi." yazıyor.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım ve artık etkinleştirme kısmında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi." yazıyor.

Out-of-box Experience ekranında veya Windows'u kurduktan sonra Microsoft hesabınızı girdiğiniz zaman otomatik etkinleşecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı