Ediyor ben memnun değilim.Kolay gelsin.
Windows 11'e formatla geçmeyi düşünüyorum. Işletim sistemi halen sıkıntılı mi? Sorunları devam ediyor mu?
Debloat nedir acaba ?Etmiyor. Sorunsuz 12100F ile. Temiz kurulum + Debloat yapmadan hiçbir Windows kullanılmaz. Sorun var diyen bilgisayarına el atsın. Scannow ve DISM ile onarım yapıp debload yapsınlar.
Ben güncellemeleri sürekli 5 haftalığına bana verme diyorum ve güncelleme problemi çözülüyor. Her gelen güncellemede dediğiniz gibi sıkıntı da olabilir iyi de olabilir ama şuan ki kullandığım sürüm gayet tatmin edici ondan dolayı güncellemiyorum mesela.Bence geçme. Win 11 geçtiğimden beri bilgisayarımda çıkmayan problem kalmadı. Nerdeyse her hafta güncelleme alıyor. Kullanımı kolay tasarımı iyi ama tavsiye etmiyorum şahsen.
Doğrudur mantıklı ama ben yine de hala tamamlanmış olduğunu düşünmüyorum bu yüzden win 11den artık bıktım. Kısa süre içinde win10a geçiş yapacağım.Ben güncellemeleri sürekli 5 haftalığına bana verme diyorum ve güncelleme problemi çözülüyor. Her gelen güncellemede dediğiniz gibi sıkıntı da olabilir iyi de olabilir ama şuan ki kullandığım sürüm gayet tatmin edici ondan dolayı güncellemiyorum mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.