Windows 11 Home Görev Yöneticisi askıya alındı sorunu

Performans sekmesinde ss alabilir miyim garip bir durum var

Bir de sağ tıklayıp ekran kartınızın driverını açabilirmisiniz. Ekran kartını görmüyorsa hata verebilir

Amam sakın format atmayın sorunun ne olduğunu anlayalım.

@esyron Sonuç nedir hocam
sorun düzelmedi format attım fakat bilgisayarın ön fanla rengleri yanmıyor şuanda ve web sayfaları internet indirme hızı yavaşladı, internet hız testi yapınca 36-40 mb hız alıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum.

Hocam fanların RGB yanmaması fanlar anakarta bağlıysa uygulamadan kaynaklı olabilir. Onun formatla veya arıza ile alakalı olma ihtimali yok diye düşünüyorum. İnternetinizin yavaş olması ağ sürücü ile alakalı problem olabilir ve güncellemek gerekiyor olabilir. Formatı nasıl attınız usb üzerinden ISO dosyası yazılarak mı atıldı? Başka sorumda ekran kartınızın driver uygulaması açılıyor mu şuanda?Bir de Aygıt yöneticisinde uyarı işareti veren sürücü var mı ona da bakın. Windows Update varsa tekrardan bakın. Hiçbir sorun yoksa ve bu şekilde eksiksiz yaptıysanız arıza ile alakalı yeni konu açın. Teknik desteğe bakan arkadaşlar var. Olmadı bende etiketlerim yardımcı olmaya çalışalım. Sorunu çözeriz inşaAllah.

Beni de etiketleyin konuyu göreyim.

Şuan ki arızayı ve önceki arızayı da detaylı olarak yazın. Ben bir hocamı etiketleyecem görürse size yardımcı olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı