Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 258
  • Görüntüleme 68.992
Aslında o yüzden kurmayı düşünüyordum gereksiz uygulamaları kaldırmakla uğraşmak istemiyorum ayrıca telemetri konusunda da daha iyidir diye düşünüyorum. Bana hızlı bir sistem lazım çünkü Linux kullanınca uzun süre bir türlü alışamadım.

Deneyin o zaman hocam.

Aslında o yüzden kurmayı düşünüyordum gereksiz uygulamaları kaldırmakla uğraşmak istemiyorum ayrıca telemetri konusunda da daha iyidir diye düşünüyorum. Bana hızlı bir sistem lazım çünkü Linux kullanınca uzun süre bir türlü alışamadım.

Hocam denediniz mi? Ben de Windows 11 Pro 24H2 sürümünü kullanıyorum ama GTA V vs. bazı oyunlarım açıldıktan 3 dakika sonra atıyor. Reddit'te Windows sürümünden kaynaklı olduğu söyleniyor o yüzden ben de format atmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam denediniz mi ben de Windows 11 pro 24h2 sürümünü kullanıyorum ama gta V vs. bazı oyunlarım açıldıktan 3 dakka sonra atıyor. Redditte windows sürümünden kaynaklı olduğu söyleniyor o yüzden ben de format atmayı düşünüyorum.
Daha yüklemedim hocam oyun yedeklemelerimi yapıyorum, sorununuz hakkında bilgim yok ama 24H2 sürümünde EasyAnticheat ile ilgili bir sorun olduğunu biliyorum belki ondan kaynaklıdır.

Daha yüklemedim hocam oyun yedeklemelerimi yapıyorum, sorununuz hakkında bilgim yok ama 24H2 sürümünde Easy Anti-Cheat ile ilgili bir sorun olduğunu biliyorum belki ondan kaynaklıdır.

Teşekkürler hocam. Ancak size zahmet eğer yüklerseniz yükledikten sonra performans testlerini paylaşır mısınız? Ben AMD sistem kullanıyorum bu arada. Bende 24H2 sürümü bir tık iyi yaptı ancak bu sefer de bahsettiğim sorunlarla karşılaşmaya başladım.

Teeşekkürler hocam. Ancak size zahmet eğer yüklerseniz yükledikten sonra performans testlerini paylaşır mısınız?
Tabi paylaşmaya çalışırım hocam, bu arada GTA V ile ilgili biraz bakındım ve dediğiniz gibi 24H2 ile ilgili bir sorunmuş ve henüz düzeltilmemiş o yüzden format atarsanız 23H2'ye dönmeniz daha mantıklı olur çünkü 24H2 LTSC sürümünde de aynı sorunu yaşayan birisi Reddit üzerinde paylaşmış.

Tabii paylaşmaya çalışırım hocam, bu arada GTA V ile ilgili biraz bakındım ve dediğiniz gibi 24H2 ile ilgili bir sorunmuş ve henüz düzeltilmemiş o yüzden format atarsanız 23H2'ye dönmeniz daha mantıklı olur çünkü 24H2 LTSC sürümünde de aynı sorunu yaşayan birisi Reddit üzerinde paylaşmış.

Aynen hocam geçmeyi düşündüm ancak 24H2 AMD için daha iyi çalışıyor. Onu da bir kenara atmak istemedim :) internette bakınırken bu rehberi gördüm. Mesajları da okudum. Daha önce Windows 10 LTSC sürüme geçmeyi denedim ancak lisans sorunlarıyla karşılaşmıştım. Bu yüzden biraz umutluyum bundan. Eğer olmazsa ya sorunun çözülmesini bekleyeceğim ya da mecbur 23h2..

Aynen hocam geçmeyi düşündüm ancak 24H2 AMD için daha iyi çalışıyor. Onu da bir kenara atmak istemedim :) internette bakınırken bu rehberi gördüm. Mesajları da okudum. Daha önce Windows 10 LTSC sürüme geçmeyi denedim ancak lisans sorunlarıyla karşılaşmıştım. Bu yüzden biraz umutluyum bundan. Eğer olmazsa ya sorunun çözülmesini bekleyeceğim ya da mecbur 23h2..
Çok bilgim yok ancak AMD işlemcilerde performans artışı sağlayan güncelleme 23H2 içinde gelmişti en son, tabi 24H2 ile aralarında ki fark nedir ne değildir bilmiyorum.

Çok bilgim yok ancak AMD işlemcilerde performans artışı sağlayan güncelleme 23H2 içinde gelmişti en son, tabii 24H2 ile aralarında ki fark nedir ne değildir bilmiyorum.

Var ya hocam. O kadar olmasa da hafif bir FPS ama özellikle stabilizasyon artışı hissettim bir AMD kullanıcısı olarak.

Windows 10 LTSC sürüme geçerken nasıl bir lisans sorunu yaşadın? Kurduktan sonra etkinleştiremedin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı