Windows 11 kullanıcısı Linux geçmeli mi?

Garuda senin için önermem bozabilirsin.
Hocam siz baya anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bide mint bana sıkıcı geldi.

Grub la ilgili bazı şeylere sinir olduğumdan çok uzun süre önce terketmiştim.
Gaza geldim bende kuracam. :)
Hocam o zaman iyiki konuyu açmışım :D

Hocam siz baya anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bide mint bana sıkıcı geldi.

Hocam o zaman iyiki konuyu açmışım :D
O zaman Zorin öneririm.

Ne kubuntuymuş arkadaş kursun sonra bugla uğraşsın değil mi?
Kubuntu kullandığım zamanlarda çok bug yaşamamıştım, o yüzden önerdim.

Mümkün olsa bi kafa atardım şimdi. :)
Neren anladın sıkıcı olduğunu yahu :)
İki dakika da çözdün sanırım Linux ve türevlerini.
Sen @613366 hoca ne diyorsa onu yap önce. Sıkıcı ise daha sonra geçersin eğlenceli olanına.

Mümkün olsa bi kafa atardım şimdi. :)
Neren anladın sıkıcı olduğunu yahu :)
İki dakika da çözdün sanırım Linux ve türevlerini.
Sen @613366 hoca ne diyorsa onu yap önce. Sıkıcı ise daha sonra geçersin eğlenceli olanına.
Hocam bana cahil mi demeye çalışıyorsunuz? Öyle olsun, küstüm hocam. Ben @613366 ile konuşacağım.

Önce Mint dene çirkin olduğuna bakma özelleştirme imkanın var istediğin kadar YouTube'a bakabilirsin özelleştirme için
Kurulum için rehbere bak. Dualboot yap Windows'a geçersin kullanmak istemediğin zaman.

Garuda Arch tabanlı yeni başlayanlara uygun değil Fedora bakabilirsin.

Hocam Garuda Arch çok hoşuma gitti ya. Siz zor dediniz şimdi içimde şüphe oldu. Arayüzü çok güzel gözüküyor, çok renkli. Fedora bakacağım bide.

Bunları kurarken hepsi farklı performans mı sunuyor?

Hocam Garuda Arch çok hoşuma gitti ya. Siz zor dediniz şimdi içimde şüphe oldu. Arayüzü çok güzel gözüküyor, çok renkli. Fedora bakacağım bir de.

Bunları kurarken hepsi farklı performans mı sunuyor?

Mint'e aynı şeyi yapabilirsin. Saf Garuda böyle gelmiyor çünkü değiştirmiş az çok illa kullacaksan yardım ederim Garuda kurulumu için beğenmezsen silersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı