KDE arayüzlü bir Linux dağıtımının özelleştirilmiş hali. Ama çok fazla özelleştirmeniz gerekiyor. Rehberleri var. Mesela Kubuntu KDE kullanıyor.
Ne kubuntuymuş arkadaş kursun sonra bugla uğraşsın değil mi?
KDE arayüzlü bir Linux dağıtımının özelleştirilmiş hali. Ama çok fazla özelleştirmeniz gerekiyor. Rehberleri var. Mesela Kubuntu KDE kullanıyor.
Hocam siz baya anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bide mint bana sıkıcı geldi.Garuda senin için önermem bozabilirsin.
Hocam o zaman iyiki konuyu açmışımGrub la ilgili bazı şeylere sinir olduğumdan çok uzun süre önce terketmiştim.
Gaza geldim bende kuracam.![]()
Hocam siz bayağı anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bir de Mint bana sıkıcı geldi.
Hocam o zaman iyi ki konuyu açmışım![]()
O zaman Zorin öneririm.Hocam siz baya anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bide mint bana sıkıcı geldi.
Hocam o zaman iyiki konuyu açmışım![]()
Kubuntu kullandığım zamanlarda çok bug yaşamamıştım, o yüzden önerdim.Ne kubuntuymuş arkadaş kursun sonra bugla uğraşsın değil mi?
Mümkün olsa bi kafa atardım şimdi.Hocam siz baya anlıyorsunuz sanırsam. Garuda neden önermiyorsunuz diğerlerinden farkı nedir? Bide mint bana sıkıcı geldi.
Hocam bana cahil mi demeye çalışıyorsunuz? Öyle olsun, küstüm hocam. Ben @613366 ile konuşacağım.Mümkün olsa bi kafa atardım şimdi.
Neren anladın sıkıcı olduğunu yahu
İki dakika da çözdün sanırım Linux ve türevlerini.
Sen @613366 hoca ne diyorsa onu yap önce. Sıkıcı ise daha sonra geçersin eğlenceli olanına.
Garuda Arch tabanlı yeni başlayanlara uygun değil Fedora bakabilirsin.
Hocam Garuda Arch çok hoşuma gitti ya. Siz zor dediniz şimdi içimde şüphe oldu. Arayüzü çok güzel gözüküyor, çok renkli. Fedora bakacağım bir de.
Bunları kurarken hepsi farklı performans mı sunuyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.