Mint'in kendi aracı ile, olmazsa Woe ile deneyin bir de?Tamam Windows 10 deneyeceğim ama Fedora ISO yazıcısı yazmıyor.
CMD'den formatlamayı denediniz mi peki diski?Evet CMD de görünüyor.
CMD'den formatlamayı denediniz mi peki diski?
Şu an sadece mantık yürütüyorum bunun ise yarayip yaramayacağindan emin değilim.
Bir belleğe Linux yazıp onu kurun sisteme. Ardından Windows kurulum medyası oluşturup onu kurun.
Ya da bunu denemenizi öneriyorum şahsen. Çünkü bilgim buna yetiyor daha ötesi beni aşıyor, üzgünüm.Diski farklı bir sisteme takip ondan kurulum yapmayı deneyin olmadı. Pazar fena karışmış sanırım.
O halde ya bunu.
Ya da bunu denemenizi öneriyorum şahsen. Çünkü bilgim buna yetiyor daha ötesi beni aşıyor, üzgünüm.
O halde ya bunu.
Ya da bunu denemenizi öneriyorum şahsen. Çünkü bilgim buna yetiyor daha ötesi beni aşıyor, üzgünüm.
Bunu yaptığınız için olabilir.Kurtarmayı da sileyim mi?
Şimdi böyle bir hata verdi.
Bunu yaptığınız için olabilir.
Bunun yanında EFI bölümünü de sildiniz sanırım aldığınız hataya bakılırsa.
Oldukça üzücü bir durum. Dediğim gibi benden verdiğim önerilerin ötesinde bir çözüm gelmiyor. Başka bir bilgisayara diski takıp oradan Windows kurmayı deneyin isterseniz.
Disk seçme ekranını tam olarak paylaşın.
Einstein hocam pert etti tüm sistemi![]()
Bunu yaptığınız için olabilir.
Bunun yanında EFI bölümünü de sildiniz sanırım aldığınız hataya bakılırsa.
Oldukça üzücü bir durum. Dediğim gibi benden verdiğim önerilerin ötesinde bir çözüm gelmiyor. Başka bir bilgisayara diski takıp oradan Windows kurmayı deneyin isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.