Çözüldü Windows 11 kurarken bilgisayar bitlocker hatası verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
RAM
8*2
SSD veya HDD modeli
patriot 500 gb m.2
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A520M K II
İşlemci
R5 5600
Hocam bilgisayara format atmaya çalışırken bu uyarıyı verdi, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250531_213000.jpg
    IMG_20250531_213000.jpg
    611,7 KB · Görüntüleme: 174
Kurtarmayı da sileyim mi?
Bunu yaptığınız için olabilir.

Bunun yanında EFI bölümünü de sildiniz sanırım aldığınız hataya bakılırsa.
Şimdi böyle bir hata verdi.

Oldukça üzücü bir durum. Dediğim gibi benden verdiğim önerilerin ötesinde bir çözüm gelmiyor. Başka bir bilgisayara diski takıp oradan Windows kurmayı deneyin isterseniz.

Oldukça üzücü bir durum. Dediğim gibi benden verdiğim önerilerin ötesinde bir çözüm gelmiyor. Başka bir bilgisayara diski takıp oradan Windows kurmayı deneyin isterseniz.

M.2 yuvası olan başka PC yok bende :(

Arkadaşımın bilgisayarında aynı haltı bende yemiştim, elimde o an Fedora yazılı bellek vardı kurdum geçtim. Daha sonra oradan Windows kurulum medyası hazırlayıp Windows'a geçirdim sistemi tekrar, deneyin isterseniz siz de. Elinizde zaten Linux makine varmış o kadar da yabancılık cekmezsiniz diye düşünüyorum. Hem diskin sorunlu olup olmadığını da görmüş oluruz.

Hocam elimde Linux yüklü disk var onu sisteme taksam bir şeyler yapabilir miyim?
Yoksa direkt Linux sonra Windows mu yapayım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı