Windows 11 lisans anahtarı nereden alınır?

Tm_CyreX

Hectopat
FreeDOS PC aldım W11 Pro kurdum fakat ürün anahtarı etkinleştirmem lazım. İnternette ucuza satılan yerler var oralardan alsam bir sorun olur mu (örneğin sağlamlisans sitesi)? Bir de Retail ve OEM key diye ayrılıyor hangisini almam daha mantıklı olur? Anahtar etkinleşse bile ileride herhangi bir sorun çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saçma sapan sitelerden satın alma, sana çok ayrıntı veremiyorum ancak powershell'i yönetici olarak açıp
irm https://get.activated.win | iex
yazarsan ve açılan menüden hwid yaparsan kendi aktivasyon kodunu kendin oluşturabilirsin.

FreeDOS PC aldım W11 Pro kurdum fakat ürün anahtarı etkinleştirmem lazım. İnternette ucuza satılan yerler var oralardan alsam bir sorun olur mu (örneğin sağlamlisans sitesi)? Bir de Retail ve OEM key diye ayrılıyor hangisini almam daha mantıklı olur? Anahtar etkinleşse bile ileride herhangi bir sorun çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

OEM'le Retail arasındaki fiyat değmez zaten Retail keyi kaybetmezsen OEM'den avantajlı bile oluyor. Ben sağlamlisansdan daha ucuz diye jettlisanstan alıyorum. Hem daha uygun hem de yanlış gelirse wp destek hattından yormadan sorgulamadan atıyorlar hemen doğruyu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı