Windows 11 nasıldır?

Dünyanın en iyi, en modern, en yeniliğe açık sistemidir. Windows 8/10 gibi yarım yamalak değildir. Arayüzü çok tatlı ve kullanımı basit. Windows 10 çöpündeki gibi kutucuk yok. Ayrıca güncel. Windows 10 kurmayın çünkü tarihi eser.

Windows 8 ve 7 Windows 11'in içinden geçer hocam özellikle 8.1

Dünyanın en iyi, en modern, en yeniliğe açık sistemidir. Windows 8/10 gibi yarım yamalak değildir. Arayüzü çok tatlı ve kullanımı basit. Windows 10 çöpündeki gibi kutucuk yok. Ayrıca güncel. Windows 10 kurmayın çünkü tarihi eser.

Windows 11 stabil olmaya yakın olabilir ancak yeni geliştirilen işletim sistemi.
Windows 10 ise 2015 yılında çıkmış ısletim sistemi ve en az 10 adet özellik guncellestirmesi ve birçok toplu güncelleştirme aldı, bence Windows 10 daha stabil.
5 yıla kalmaz Windows 11'de böyle olacaktır.

@590736 hocam Windows 11 NT10.0 altyapsini kullanıyor ve 22000(21h2) cobalt tabanlı Windows 10'un son Insider yapıları da cobalt tabanliydi Insider sürümlerini kullanmadiniz galiba.

Son düzenleme:
Size iyidir hoştur veya kötüdür gibi şeyler söyleyemem. Ancak güçlü ve güncel sayılabilecek bir bilgisayarım mevcut ve Windows 11 çıktığından bu yana 4 kez denedim, şahsi masaüstü bilgisayarımda şahsi dizüstü bilgisayarımda ve iş bilgisayarımda. Ben genelde herhangi bir cihazıma yeni güncelleme geldiğinde heyecanlanan bir insanım, fakat kullandığım her bilgisayarı Windows 10'a geri çevirdim.
Windows 10'un stabilitesine henüz erişememiş bir işletim sistemini sadece daha modern ve daha renkli ya da köşeleri daha yuvarlak olduğu için kullandıklarını iddia eden yorumlara itibar etmeyin derim.

Elbette yeni işletim sistemlerini deneyin, ancak bunu günlük çalışma ortamınıza uygulamadan önce farklı test ortamlarında iyice deneyerek karar verin.

Windows 10 desteği kesilince geçeceğim ben şahsen. O zamana kadar da daha iyi oturur. Windows 10'a yarim diyen arkadaş acaba kaç yıl Windows 10'u "isine yarar bir sekilde" kullandı merak ediyorum :D

Kullanmadı işte, 8'den 11'e atlamış arkadaş.

11 mi yarım yamalak. 11 gibi güzel, güncel sistemler varken 10 gibi demode sistemler kullanmam. Tabii kullanıcı ne isterse onu kullansın.

Hocam, Windows 10'da arayüz kolaylığı var bir kere. Ayarlar sekmesinde arka plan uygulamalarını tek tek kapatıyorsun 11'de ama 10'da hepsini tek tuşla. Windows 8'den 11'e atlamış.

Eskici olduğunuz için. 11 gibi modern görünen sistem gördünüz mü?

Hala modern diyor.oOptimizasyon sorunu mu dersin çökme mi dersin? Ne ararsan var 11'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, hala Windows 11 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım. Kullananlar tavsiye verebilir mi, oyun performansı falan nasıl?
Win 11 çok daha rahat ve güzel gözükür ama tahmin edeceğin gibi güzelliğin bir bedeli var daha fazla RAM ve İşlemci kullanıyor

AMD ekran kartları için yeni yeni stabil olmaya başladı.
Amd ekran kartları için herşey yeni yeni stabil olmaya başladı. Hatta başlayamadı bile. :)

Kullanmadı işte, 8'den 11'e atlamış arkadaş.

Hocam, Windows 10'da arayüz kolaylığı var bir kere. Ayarlar sekmesinde arka plan uygulamalarını tek tek kapatıyorsun 11'de ama 10'da hepsini tek tuşla. Windows 8'den 11'e atlamış.

Hala modern diyor.oOptimizasyon sorunu mu dersin çökme mi dersin? Ne ararsan var 11'de.
6-7 yıllık donanımlarla win11 kullanırsan olacağı o.

Kullanıyorum eğer işlemcin i5 9.nesil veya ryzen 5 3.nesil den düşük ise geçme gayet stabil oldu windows 11 memnunum
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, hala Windows 11 geçiş yapmak istiyorum ama kararsızım. Kullananlar tavsiye verebilir mi, oyun performansı falan nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı