Windows 11 oturmamış bir işletim sistemidir

Makaleler
4
Eger bilgisayarinizi gunluk kullanim icin degil de, ciddi olarak kullaniyorsaniz kesinlikle Windows 11 kullanmayi dusunmeyin, acayip buglardan tutun yazim yanlislarina tamamen Vista V2 olmus. Az once yasadigim bug dizisi ektedir,

1651086463590.png

Ilk olarak IDM kilitlendi, sonra Explorer gitti ses parazitlendi ve bumm. Bilgisayar kapandi. Ayni seyleri Windows 10'da asla yasamadim.

1 Ay önce aldığım Lenovo Gaming 3 laptop a direk Win11 kurdum ve sürekli birşeyler indirip oyun oynamama rağmen ben bir sıkıntı yaşamadım.

Genellemeye gerek yok bence bazı buglar tabiki bazı donanımlarda olur zamanla düzeltilir.

not: idm yi ve eklentilerini komple kaldırıp fdm yükleyip bide öyle denermisin.

1 ay önce aldığım Lenovo Gaming 3 laptop a direk Windows 11 kurdum ve sürekli bir şeyler indirip oyun oynamama rağmen ben bir sıkıntı yaşamadım.

Genellemeye gerek yok bence bazı buglar tabii ki bazı donanımlarda olur zamanla düzeltilir.

Not: IDM'yi ve eklentilerini komple kaldırıp FDM yükleyip bir de öyle dener misin?

Denerim denemesine ama sorun IDM'de degil, daha dun Windows 10'da ayni islemleri yaptim.

Sistemim tam destekledigi halde garip animasyon buglari, kilitlenmeler yasiyorum. Windows 10'da yasamiyordum. Garip.

İlk çıktığı sızıntı ISO'sundan beri eski sistemimde kullanıyorum. Daha sorun yaşamadım. Bence bu sizin talihsizliğiniz gibi bir şey.

Ben de en başından beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Oyun performansında windows 10'da 10-15 fps daha fazla alıyordum ama windows 11, günlük kullanımda daha hızlı benim bilgisayarımda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı