Güncelleme falan bırakın sızan 1.0 sürümü bile değil ki. Daha çıkmadı Win 11. daha ilk sürümü bile çıkmadı.
Kesin. Insider'a çıkıyor ama normale değil. Insider'a hemen şimdi katılabilirsiniz ama çok kolay.
Biraz konu dışı olacak ama sanırım birçok işlemciyi de desteklemiyormuş Windows 11. Bugün bir haberde gördüm. Önce kontrol edin isterseniz işlemciniz destekleniyor mu diye.
Hiçbir fikrim olmadığı için sorma gereksinimi duydum da APU teriminden çok uzağım. Ne oluyor tam olarak?8. Nesil Intel işlemciler ve APU'lar dışında 2. Nesil Ryzen işlemciler destekliyor. Ama liste güncellenecektir.
Hiçbir fikrim olmadığı için sorma gereksinimi duydum da APU teriminden çok uzağım. Ne oluyor tam olarak?
İnternetten baktım da Apple'ın M işlemcileri gibi mi yoksa onboard ekran kartlı işlemciler mi anlayamadım.Hiçbir fikrim olmadığı için sorma gereksinimi duydum da APU teriminden çok uzağım. Ne oluyor tam olarak?
Hiçbir fikrim olmadığı için sorma gereksinimi duydum da APU teriminden çok uzağım. Ne oluyor tam olarak?
Anladım teşekkürler.Sadece görüntü almak için kullanılan sistemler diyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.