Windows 11 sizi mutlu etti mi?

Beğenmedim.

Şu ayarlar menüsünün veya dosya yöneticisi gibi yerlerinde görünümünü değiştirselerdi ne olurdu? Çoğu şey yuvarlatılmış kanrlı bunlara gelince Windows 10 ile aynı.

En azından bunun gibi Windows 10 ile aynı kalan şeyleri değiştirselerde. Güzel değişiklikler varken 6 senede bunumu yaptınız demedim değil.

Yani Windows 7 ve 8 arsındaki farklar gibi bir farklar bekliyor insan otomatik olarak.
 
Hala Windows 7 kullanan biri olarak ben çok sevemedim. Windows 10 da kullanmıştım sistemim yetene kadar onu sevmiştim ama aşırı sevmemiştim. Windows 7 den daha iyidir. Aslında bence arasındaki tek farkı Windows 7 nin desteğinin kesilmesi. Windows 10 dan da desteği keseceklermiş.
 
Hala Windows 7 kullanan biri olarak ben çok sevemedim. Windows 10 da kullanmıştım sistemim yetene kadar onu sevmiştim ama aşırı sevmemiştim. Windows 7'den daha iyidir. Aslında bence arasındaki tek farkı Windows 7'nin desteğinin kesilmesi. Windows 10'dan da desteği kesecekler miş.

Windows 10'un desteğinin yemen kesileceğini düşünmem açıkçası. Windows 7'nin desteğinin yeni kesildiğini düşünürsek eğer.

Ama Microsoft şu Online hesaba zorunlu kıldığından hızlıca desteği kesebilir.

Ama bu işletim sisteminde en azından Windows 10 dosya gezini ve ayarları gibi şeyleri değiştirselerdi cidden güzel olurdu.
 
Tasarımı güzel olmuş fakat bir şey söylemek için daha çok erken. Çünkü bu sürüm daha geliştirici sürümü gerçek sürüm 24 Haziran'da tanıtıldığında daha iyi bir yorum yapabileceğimizi düşünüyorum.
 
Dostlarım, selam. Umarım iyisinizdir. Windows 11 çıktı (sızdırıldı) ve bizim foruma da eklendi... Ve artık Windows 10'un 2025'de desteği sona erecek. Mazide kalan işletim sistemi diyor, hahahaha! Bu günleri gördüm ya :D

Neyse, sizin düşünceleriniz neler yeni Windows 11 hakkında?

Ben beğendim aslında, gayet şık, özellikle taskbar (görev çubuğu) çok güzel olmuş. Köşelerin yuvarlak yapılması hoşuma gitti, animasyonları beğendim, küçük ama tatlı animasyonlar var... Sesler idare eder...

Ben de PC'den bir fotoğraf atayım size.

Eki Görüntüle 1073075

Yalnız tasarım falan iyi (kuramadım this PC cant run Windows 11 dedi) ama yazdığımız yazı varya hani orada hangi işletim sistemi kullanıyoruz o var orada Windows 10 görünüyor.
 
Cihazım Windows 10'u 30 dakikada zor açıyor, kapanırken de kapanmıyor. Allah bilir bunu kurunca PC bir daha hayata dönmeyebilir.

Bu arada simgelerdeki ufak çaplı değişiklik hoşuma gitti. Fakat bunu 11 değil de 10.5 olarak adlandırsalar daha mantıklı olur. Zira şu durumda Windows 10'un makyajlı kasası gibi duruyor.
 
Tamamen gereksiz bir hareket yaptı Microsoft bu konuda.

1. Başlatı ortalamak bu kadar mı zor, ne kadar zor olabilir?
2. Simgeler değişmiş, zaten değişebilecek bir şey herkesin bildiği gibi.
3. Pencere kenarlarını yumuşatmış güzel mi? Evet, güzel ama bu da güncelleme ile Windows 10 da yapabilirdi.
4. Windows 10 ile 11 arasında hiçbir fark yok. Normal kullanıcı olarak benim gözümde. (Şu an için ilerleyen güncellemelerde farklı olabilir.)

Windows 8. çıkarttın aynı, şekilde 8.1 çıkarttın. 8'de yapacağı bütün hareketleri 8.1'de yamaladı.

Aynı şekilde Windows 10'da yapabileceği tüm şeyleri 11 adı altında yapmaya çalışıyor. Gereksiz oldu tabii, o da para Windows 11 adı altında satış yapacak ve yeni PC'lere lisans olarak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı