Windows 11 yeni Vista mı?

1- Windows 10'un yamalı bohça olduğuna hemfikir olmamız lazım çünkü cidden Windows 10 kaynak vergisi alan bir işletim sistemiydi?
2- Windows 10'un üzerine tema değil sıfırdan bir kod tabanı getirildi. Sun Valley'den cobalt kod tabanına geçildi.
3- SSD'ler her anlamda geçmemiz gereken bir donanım. İsterseniz puppy Linux kullanın veri güvenliği için SSD'ler daha iyi.
4- TPM 2.0 saçmalık değil aksine donanımsal bir güvenlik duvarı. Araştırmanızı ve ona göre yorum yapmanızı öneriyorum.
5- Windows 7 yeterli falan değildi. 2009'da çıkan bir işletim sistemi günümüze kadar gelseydi yamalıyı geçtim direk yama olan bohça olurdu.
Tamam bu özellikleri yeni güncelleme ile windows 10'a getirebilirlerdi ne gerek var tema basmaya sistemin üstüne?
 
Hayır ne bekliyorsun adamlar yeni bir sistem çıkartmışlar elbette bu sistem ilk çıktığında süper bir sistem olmayacak. Zamanla oturacak. Bunu tüm Windows sürümlerinde gördük Windows 10 dahil.
Zamanla oturacak? Windows 10 her güncelleme ile hala bir yerlerini bozuyor ama bunun yerine Windows 11 çıkartıyorlar. Sence de bu çok garip değil mi? Madem yeni OS çıkartıyorsun bari çekirdeğe adam akıllı bir güncelleme getir o da yok. Ee ben ne anladım bu işten. Elle tutulacak tek şey DirectStorage, onun harici hiç bir yenilik yok benim adıma.
 
Zamanla oturacak? Windows 10 her güncelleme ile hala bir yerlerini bozuyor ama bunun yerine Windows 11 çıkartıyorlar. Sence de bu çok garip değil mi? Madem yeni OS çıkartıyorsun bari çekirdeğe adamakıllı bir güncelleme getir o da yok. Ee ben ne anladım bu işten. Elle tutulacak tek şey directstorage, onun harici hiçbir yenilik yok benim adıma.

Tema basılmış zaten getirecekleri güncellemeleride Windows 10 güncellemesi ile getirebilecekleri Daha'da bloatlaştırılmış gereksiz bir yeni Windows versiyonu bence.
 
Bazı güzel özellikleri olmasa Windows 10 UI Update diye Windows 11 kitleyecekler bize. Bahsettiğim özelliklerde APK , Microsoft Store falan filan. Ama mecbur kullanacağız çünkü yeni programlar, oyunlar en stabil Windows 11'de çalışacak.
 

Geri
Yukarı