Windows 11'den Linux Mint'e geçilir mi?

Sefaltnts3945

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım 4 GB RAM. Aslında çok oyun oynamadığım için zaten kasmıyor ama sormak istedim. Sizce değişen bir şeyler olur mu? Uygulama mağazası Microsoft Store'dan gelişmiş mi? Bu arada hiç Linux kullanmadım baştan belirteyim. Linux denemek istiyorum.

Bilgisayarım 4 GB RAM. Aslında çok oyun oynamadığım için zaten kasmıyor ama sormak istedim. Sizce değişen bir şeyler olur mu? Uygulama mağazası Microsoft Store'dan gelişmiş mi? Bu arada hiç Linux kullanmadım baştan belirteyim. Linux denemek istiyorum.

Performans artışı olur ama! Linux'da bazı hatta çoğunlukda terminalden yapılır uzun yolu yerine. Genellikle paketlerden indirilir uygumalar. Mağaza pek ön plana çıktığını dusunmuyorum pek bir şey yok yoğunlukda olarak açık kaynak kodlu alternatifler var.

Performans artışı olur ama! Linux'da bazı hatta çoğunlukda terminalden yapılır uzun yolu yerine. Genellikle paketlerden indirilir uygumalar. Mağaza pek ön plana çıktığını dusunmuyorum pek bir şey yok yoğunlukda olarak açık kaynak kodlu alternatifler var.
Kodlamadan pek anlamam.Sıkıntı olur diyorsunuz yani.

Uygulama mağazası var mı ki Linux de? win 11 den daha iyi çalışacağı kesin.
Evet var.
Performans artisi olur. Magazasi Ms Store'dan daha iyi. Sorun yasamazsiniz.

Kodlamadan pek anlamam.Sıkıntı olur diyorsunuz yani.
Sorun yasmazsiniz. Gram bilgim olmadan Linux Mint yuklemistim baya once, hic sorun yasamamistim. Islerinizi terminal olmadan galledebilirsiniz. Terminal kolayliktir.

Kesinlikle tavsiye ederim. Biraz daha iyi bir görünüş istiyorsanız elementary os çok iyi bana göre.

Geçmek kolay değil mi, yani youtubeden felan bakarak kurarım.Wifi bluetoothda felan sıkıntı olur mu peki?
Tabii ki de kolay, bir kaç kurulum rehberi de technopatta var zaten. WiFi ve Bluetooth driverların çok eski değilse sorun yaşayacağını düşünmüyorum. En son touchpadde sorun yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı