Windows 11'den Linux Mint'e geçilir mi?

Sorun olacak bir donanımınız yok.
Gayet rahat kullanabilirsiniz.
Linux Mint MATE öneririm.
Ne farkları var direk Mintten?

Bu arada herşey sanırım konsoldan yapılıyormuş program felan kurarken.Alışılabilecek bir şey mi?

Linux mate internette bulamadım pek.Youtubeden veya başka bir yerden bir kurulum videosu önerebilir misiniz zahmet olmazsa?

Son düzenleme:

Bu arada herşey sanırım konsoldan yapılıyormuş program felan kurarken.Alışılabilecek bir şey mi?
Linux Mint, Linux Mint'dir. Kurulum farkı diye bir şey yok.
Masaüstü tercihinden başka bir farkı yok.
Cinnamon, MATE ve Xfce kalıpları hazırdır.
4GB RAM için uygun masaüstü MATE olur.
Program kurmak için konsol şart değil. Grafik arayüzünden gayet kolayca kurulum yaparsınız.
Konsol kullanmak faydalı bir beceridir. Şart olmasa da GNU/Linux kullanıcılarına hızlı iş yapma imkanı verir.

Linux Mint, Linux Mint'dir.
Farkı masaüstü tercihinde.
Cinnamon, Mate ve Xfce kalıpları hazırdır.
4 GB RAM için uygun masaüstü Mate olur.
Program kurmak için konsol şart değil. Grafik arayüzünden gayet kolayca kurulum yaparsınız.
Konsol kullanmak faydalı bir beceridir. Şart olmasa da GNU/Linux kullanıcılarına hızlı iş yapma imkanı verir.

Yani Linux Mint Mate'yi Linux Mint kurduktan sonra bir ayarla mı seçeceğim?

Linux Mint, Linux Mint'dir. Kurulum farkı diye bir şey yok.
Masaüstü tercihinden başka bir farkı yok.
Cinnamon, MATE ve Xfce kalıpları hazırdır.
4GB RAM için uygun masaüstü MATE olur.
Direk sitesinde varmış.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.iyi akşamlar.

Yine rahatsız ettim ama bana linux mint kurmayı ayrıntılı ve anlaşılabilir bir şekilde anlatan bir yer önerebilir misiniz? Daha önce hiç linux kurmadığım için yapamadım.

Son düzenleme:

Yine rahatsız ettim ama bana linux mint kurmayı ayrıntılı ve anlaşılabilir bir şekilde anlatan bir yer önerebilir misiniz? Daha önce hiç linux kurmadığım için yapamadım.
Şurada bir anlatım mevcut:

Şurada bir anlatım mevcut:
Teşekkürler.

1673019748154.png

İşlem başarılı.5-6 kez hep hata verdi ama en sonunda yaptım.(Dün yaptım da cezalıydım.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı