Windows 11'e geçilmeli mi?

Reddit'te 5 dakika geçirmek Windows 11'e geçmemek için fazlasıyla içeriğe maruz kalmayı sağlıyor. Bu yüzden bence geçilmemeli. Daha doğrusu geçmek saçma, sağladığı avantajlara değecek bir kullanıcı deneyimi sunmuyor. Advanced isimli klasör oluşturup sonra o klasörü açamadığı işletim sistemini kullanmak isteyenler kullanabilir.

Büyük güncellemelerde (Microsoft Windows'u üstüne ekleye ekleye yaptığı için aslında bu da büyük güncelleme kabul edilebilir) temiz kurulumla geçmek en iyisi. Özellikle dolusuyla hataya sahip olan bir işletim sistemine malzeme vermemek için temiz kurulum tavsiye ediyorum.
Bu adamlar ahmak mı? Neden halen bir sürü sorunu olan sistemi çıkardılar ki? Windows 10 çıktığında bu kadar sorun olduğunu hatırlamıyorum ben mesela.

Bu adamlar ahmak mı? Neden halen bir sürü sorunu olan sistemi çıkardılar ki? Windows 10 çıktığında bu kadar sorun olduğunu hatırlamıyorum ben mesela.

İşletim sistemi açığa çıktığı için mecburen çıkarttılar diye düşünüyorum hala daha yapım aşamında olduğu belli APK olayı yeni yeni geliyor.

Microsoft, bu kez batırdı diyorsunuz sanırım.
Direkt batırdı demem. Hatalar olur, ama oturup düzeltirsin, onu yapmıyorlar işte.
Çok hype'landı. O kadar kişi insider'a geçti. İnsan evladı olup geçtiği gibi gerektirdiği şekilde bug raporlayanlar oldu. Ama gelin görün ki ne kadar süre geçmesine rağmen eskileri düzeltme hızları berbat, bir de üstüne yenileri ekleniyor. Yanlış geliştirme politikası da bunu ister istemez tetikliyor.

Ahmak olmasalar 2. ve 4-5. görseller olmazdı. İkincide eski Alt + Tab menüsünü Windows 10'da da görüyoruz bazen diyebilirsiniz. Ama yenisiyle eskisini aynı anda hiç gördünüz mü? Hiç sanmıyorum. 4-5. görseller de aynı şekilde. Eskisini kaldırmak yerine fonksiyon çağrısını da işlevini de yapıyorlar. Gereksiz yük olmanın dışında saçma saçma hatalara sebep oluyor.
Getirilen bazı özellikleri de adam akıllı oturup düşünmedikleri ortada. Advanced isimli klasör oluşturup içini açamamanın en ufak mantıklı açıklaması yok.

Acelesi yok takıl işte Windows 10'da. Vavien'nin de dediği gibi Windows 11'de sorun yaşayan arkadaşlar mevcut. Majör güncellemeler geldikçe Reddit gibi topluluklara bir göz gezdirin.

Batırdıklarını düşünmüyorum şu güne kadar hangi Windows sorunsuz çıkmış herkesin yere göğe sığdıramadığı Windows 7 de sorunlu çıktı.
Katılıyorum ve ekliyorum. Windows 10 çıktığı gün kurdum. W8.1 kullanıyordum. Oyun Modu vaadi vardı Windows 10'un. Ancak 8.1'de aldığım performansın %80'ini anca verebiliyordu windows 10. Aradan 2 sene geçti ve Windows 10 çeşitli güncellemeler alarak oyun açısından daha iyi performans vermeye başladı. Dolayısıyla 2023 itibariyle Windows 11 de aynı süreçlerden geçip Windows 10'u geride bırakacaktır diye düşünüyorum.

Katılıyorum ve ekliyorum. Windows 10 çıktığı gün kurdum. W8.1 kullanıyordum. Oyun modu vaadi vardı Windows 10'un. Ancak 8.1'de aldığım performansın %80'ini anca verebiliyordu Windows 10. aradan 2 sene geçti ve Windows 10 çeşitli güncellemeler alarak oyun açısından daha iyi performans vermeye başladı. Dolayısıyla 2023 itibarıyla Windows 11 de aynı süreçlerden geçip Windows 10'u geride bırakacaktır diye düşünüyorum.

Windows 10 çıktığında kurmuştum sistemimde touch pad klavye + harici mouse klavye de çalışmamıştı format atmak zorunda kalmıştım sorunsuz bir Windows gelmedi gelmez şu anlık Windows 8 çıktığı zamanda hep metro arayüz bozuluyordu sağdaki menü açılmıyordu.

Batırdıklarını düşünmüyorum şu güne kadar hangi Windows sorunsuz çıkmış herkesin yere göğe sığdıramadığı Windows 7 de sorunlu çıktı.
Bu doğru, 10 çıktığında da iyi değildi Redstone ile toparlandı. 11'de halen Windows 3.1 kalma yerler var, çok acele ettiler. Muhtemelen Windows 12 gelir, 11 ise yeni bir Windows 8 vakası olarak tarihteki yerini alır.

Bu doğru, 10 çıktığında da iyi değildi redstone ile toparlandı. 11'de halen Windows 3.1 kalma yerler var, çok acele ettiler. Muhtemelen Windows 12 gelir, 11 ise yeni bir Windows 8 vakası olarak tarihteki yerini alır.

2022 sonuna kadar birçok sorun birçok özellik gelir diye düşünüyorum 22H2 de toparlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı