Yani Windows 11'in aynısı gibi mi ve Windows 10 gibi stabil mi?Birisi Windows 11 İSO dosyasını Ntlite gibi yazılımlarla modifiye ediyor. TPM-Secure Boot gereksinimlerini kaldırıyor, bloatware'le ri kaldırıyor vs. Bunlar örnek işlemler.
Yani Windows 11'in aynısı gibi mi ve Windows 10 gibi stabil mi?Birisi Windows 11 İSO dosyasını Ntlite gibi yazılımlarla modifiye ediyor. TPM-Secure Boot gereksinimlerini kaldırıyor, bloatware'le ri kaldırıyor vs. Bunlar örnek işlemler.
Sistemi Stabil yapmak modifiye eden kişiye bağlı. Ve, Windows 11.Yani Windows 11'in aynısı gibi mi ve Windows 10 gibi stabil mi?
Sistemi stabil yapmak modifiye eden kişiye bağlı. Ve, Windows 11.
Rehber: NTLite ile Windows 11 Düzenleme Burada @OgnitorenKs hocam paylaşmış, deneyebilirsiniz.Peki Windows 11 olan modlu ISO var mı stabil çalışan?
Ben geçtim, hiçbir sorun da yaşamadım ama geçmeyi gerektirecek bir şey yok. Animasyonlar çok soft ve güzel fakat bana yavaş geldi. Windows 10'a tekrar döndüm dün gece.
Yok hocam sıfırlanmıyor direkt yükseltme yapıyorsunuz. Ben temiz kurulum yaptım öyle döndüm Windows 10'a.Sıfırlanıyor mu bilgisayar 11 geçerken veya 10 geri dönerken?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.