Windows 7, 10'a göre çok kasıyor

Aytemiz

Centipat
Katılım
1 Nisan 2023
Mesajlar
89
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4 gb
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-3337U CPU @ 1.80GHz,
Arkadaşlar daha yeni Windows 10'dan Windows 7 Ultimate geçtim ama bir sıkıntı oldu. İnternete girdiğimde bir sayfayı yüklerken bile aşırı kasıyor, YouTube'da video izlerken bile sanki ekran 10 Hz gibi hissettiriyor bu sıkıntılar sadece internette değil her uygulamada var. Bunlar Windows 10'da olmuyordu ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri kurmalısınız, eğer çok bilginiz yoksa internetteki sürücü bulma uygulamalarını kullanın derim (genellikle önerilmez, yanlış sürücü bulup daha çokta uğraştırdığı olabiliyor), en sağlıklısı bilgisayarınızın donanımlarına bakarak kendi sitelerinden/üreticilerinden sürücüleri edinmeniz olacaktır.
 
Aygıt yöneticisine girip ! Veya ? olanlara sağ tıkla özellikler ordan Ayrıntılara gir, özelliklerden Donanım Kimlikleri sonra birkaç kod çıkacak en üsttekini internette arat Kendi sitesinden indirirsin. Bu arada Model nedir?
 
Aygıt yöneticisine girip! Veya? Olanlara sağ tıkla özellikler oradan ayrıntılara gir, özelliklerden donanım kimlikleri sonra birkaç kod çıkacak en üsttekini internette arat kendi sitesinden indirirsin. Bu arada model nedir?

Casper B14y Ultrabook 4 GB RAM'lı versiyonu hocam.

Sürücüleri kurmalısınız, eğer çok bilginiz yoksa internetteki sürücü bulma uygulamalarını kullanın derim (genellikle önerilmez, yanlış sürücü bulup daha çok da uğraştırdığı olabiliyor), en sağlıklısı bilgisayarınızın donanımlarına bakarak kendi sitelerinden/üreticilerinden sürücüleri edinmeniz olacaktır.

Driver Booster ve bir uygulama daha denedim halen sıkıntı devam ediyor. Ayrıca Aygıt Yöneticisinden baktım ekranla ilgili bütün her şey zaten güncel durumda ne yapmalıyım?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı