Windows 7 hâla kullanılabilir mi?

Bildiğim kadarı ile bir kaç oynama ile Windows 7 teması elde edilebiliyor. Bence Windows 10 daha iyi. Ama bilgisayarın destek veremiyorsa geçmeni tavsiye etmem. Windows 8.1 ise bence güzel bir çözüm. Windows 10 desteği yok ise 8.1 desteği kesin vardır.

Merhaba, 14 Ocak 2020 tarihinde Windows 7 desteği kesilecekmiş. Ben Windows 7'ye çok alıştım, maalesef ki bırakmak da istemiyorum. Destek kesildikten sonra hâla kullanılabilme ihtimali var mı?
Destek kesilince programlarda desteği keser. (Mesela Chrome) Kullanmak istiyorsan 14 Ocak 2020'ye kadar kullan. Bilgisayarında SSD yoksa al derim. Windows 7 üstü sistemler SSD sever sistemler.

Eski ve haddiskli, windows 10'a resmi güncelleme desteği olmayan Amd ekran kartın varsa hiç bulaşma. Alışveriş gibi işlemler yapıyorsan güvenli olmaz ama, bir kaç çok yeni olmayan oyun internet için yeterli.
Tarayıcı desteği kolay kolay 2 sene daha bitmez. Kullanım oranı ışık hızıyla %10 lara düşmeyecektir 7'nin.
Yazdığım şartları bilgisayarın sağlamıyorsa, Windows 10 sigaraya başlatır.

Kullanılır.
Windows 10 ve Windows 7 ssd ile birlikte kullanıyorum çift isletim sistemi olarak.

Windows Me ile birlikte kullandığım "Bana Göre" en kötü isletim sistemidir Windows 10.

Berbat tasarım dili anlayışı konforluk yerine amelelik veriyor bana.
Windows 7' ye nazaran çok daha fazla kaynak tüketiyor.
Ayrıca 2020 yılına kadar güvenlik güncelleştirmesi alacak.

Windows 7' ye Dx12 de geliyor ayrıca.

Son zamanlarda çok fena windows 10 holiganlari türedi.
Güncelleştirme aldığı surece windows 7' ye devam

Ekleme: Beta yapısından bu yana Windows' 10 kullanıyorum.
Her kullanıcı istediği sistemi yüklemekte özgürdür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı