Windows 7 hala kullanılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Tunahan Arık Benim de sistemim güncel değil, i5 3340 kullanıyorum mesela, 2013 yılının işlemcisi. Anakartımda SATA 3 dahi yok ama Windows 10 kullanıyorum. HDD varken de 10 yüklüydü, SSD varken de 10 yüklü.

Ha PC Windows 10 kaldıramayacak kadar yetersizdir, kullanırsın bir şey diyemem ama ''Windows 7 daha iyi karşim'' diyen insan kitlesine sinir oluyorum.
 
Windows 7 benim bu hayatta görebileceğim en güzel işletim sistemi ve kullanmayı çok severim fakat eğer PC kaldırıyorsa Windows 10'a geç derim her zaman güncellikten yanayım Windows 10'da bazı gereksiz hizmetleri kapatırsanda uçuıp gider ama Win 10 olmaz diyorsan Windows 8veya 8.1 kullanabilirsin çünkü oda şu an güncell işletim sistemi ilerdeki 2-3 yılda tahminimce destek çekilmez umarım yardımcı olmuşumdur. Ve kendimde bir Windows 10 kullanıcısı olarak memnunum ama sakın Windows 7 gibi yapmaya çalışma yani tema paket falan yükleme sistemin performasına çok etki yapar.
 
Yeni sisteme onu taksan bile kullanamazsın. Sürücüler çakışır. Eğer önemli verin varsa yeni diskine aktarırsın veya ikinci bir disk olarak durur kenarda.
 
Katılıyorum program açmadığı için sadece yüklü değilse SP1 güncellemesi yapıp güncelleme denetlemeyi ve update servisini kapatıyorum . Biraz dikkatli kullandıktan sonra güvenlik tehdidiyle çok fazla karşı karşıya kalmıyorsunuz zaten . Her güncelleme yaptığımda güvenliğimi artırıp performansımı düşürüyor .
İçindeki Windows, Windows 7 desteği sona ermeden önce kuruldu orijinal. İçindeki oyunlar orijinal. Korsan pek bir şey kullanmıyorum.
 
Programlar destek vermeye devam ettikçe, Windows 7 asla ÖLMEZ!
Hıhı, aynen Windows 10 kullanan Allah akıl dağıtırken şemsiye falan açmıştır zaten. Eski işletim sistemi varken ne akılla yeniyi kullanıyoruz biz ya? Saçmalık. Arkadaşlar herkes Windows 7 yüklesin. Windows 7'nin ölmesine izin veremeyiz! (!)
 
Ha PC Windows 10 kaldıramayacak kadar yetersizdir, kullanırsın bir şey diyemem ama "Windows 7 daha iyi karşim" diyen insan kitlesine sinir oluyorum.

Ben de her şeye Windows 10 önerenlere sinir oluyorum ona ne diyeceğiz?
Hıhı, aynen Windows 10 kullanan Allah akıl dağıtırken şemsiye falan açmıştır zaten. Eski işletim sistemi varken ne akılla yeniyi kullanıyoruz biz ya? Saçmalık. Arkadaşlar herkes Windows 7 yüklesin. Windows 7'nin ölmesine izin veremeyiz!

Windows 7 gerek kaynak kullanımında, gerek ise akıcılıkta Windows 10'u parçalar.
 
Tebrikler, böyle diyerek Microsoft'ta baş yazılımcı olarak işe başlama hakkını kazandınız.
En azından başarmışım, Windows 7'yi savunup Windows 10 kullanmıyorum en azından değil mi?

Adsız.png


Biraz sözünüzün arkasında durun. Neden Windows 7 varken Windows 10 kullanıyorsun, açıklar mısın?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı