Windows 7 hala kullanılır mı?

Windows 7 hala kullanılır eskide kalmadı. Ama ekran kartınız DirectX 12 olduğu için ve DX12 kullanan uygulamanız-oyununuz varsa maalesef Windows 10 kullanmak zorundasınız. Sizin gibi güçlü bilgisayarı olanlar Windows 10 güçsüz/eski bilgisayarı olanlar Windows 7 kullanmalı. Hala kullanılabilir ve kullanılıyor da. W10 fanboyluğuna gerek yok Recep Baltaş görmesin :d
Gayet de eskide kaldı. 12 yıllık bir işletim sisteminden bahsediyoruz. Dile kolay 12 yıl. Sistem kötüyse 8.1 kullanın.
 
İnternete bağlı olmayan bir cihazda ya da sanal makine üzerinde kullanılır. Bunun dışında günlük PC kullanımı için ya da iş için kullanılmamalı.
 
Ben hala kullanıyorum. Gayet stabil ve iyi. Tüm gereksinimlerimi karşılıyor.
Nedir şu içinizdeki eski sevdası bilmem ki? En yenisi, en moderni, en iyisi varken neden hâlâ şu eski püskü işletim sistemini kullanıyorsunuz? Hadi kullanmayı geçtim, bir de övüyorsunuz. Pes gerçekten.
 
Gayet de eskide kaldı. 12 yıllık bir işletim sisteminden bahsediyoruz. Dile kolay 12 yıl. Sistem kötüyse 8.1 kullanın.
Tamam da sen-ben bilgisayar üretsek eminim ki müşterilerimizi mağdur etmemek adına sürekli Sürücü güncellemesi yayınlarız :) Ama günümüzde hiçbir marka çok eski bilgisayarının sürücü güncellemesini yayınlamıyor maalesef ve bu durumda eski bilgisayar için eski işletim sistemini 12 yıllık eski işletim kullanmak zorundasın (düz mantık)

En basitinden ekran kartı sürücüsü Windows 7 için yazılmış olan Driver yazılımı Windows 8.1 de de kurabilirsiniz evet çalışır video film izlersiniz ama bir oyunda veya bir programda cortlayıp hata verecektir. Tecrübeyle sabit bu. Yaşadım Hatta ayrıntı vermek gerekirse bir örneğini C.S 1.6 da yaşadım
 
Sistem donanımlarınız eski değil ve Windows 10 gibi sonlandırılacağı düşünülmeyen bir işletim sistemini 2021 yılında kullanmamak saçmalık olur. Windows 7 ve 8 gibi desteği çekilmiş ve elden düşmüş işletim sistemleri ile asla vaktinizi harcamayın. Windows 10 için 30-35 lira civarlarında orijinal OEM anahtarlar satılıyor. Size tavsiyem en azından OEM anahtar satın alarak Windows 10'u etkinleştirilmiş bir şekilde veya crack yapmadan sadece etkinleştirilmemiş bir şekilde kullanmanız olacaktır. Görünen köy kılavuz istemez. Yeni sürücülerin hepsi artık sadece Windows 10 için çıkacaklar yani eninde sonunda Windows 10' a geçmek zorunda kalacaksınız.
 
Bana güvenlik endişesi yolundan gelecek olursanız ben de telefonunuzdaki Zuckerberg'in uygulamalarını (FB Inst. WP vb.) sorarım size. (Sizi kastetmiyorum genelleme yapıyorum)

Kısacası hala kullanılır.

Her cihaza W8-10 kurulmaz. İsterse katı hal diski olsun...

İşletim sistemi kolay mı kuruluyor şipşak üç saniyede. Ben vakit kaybettim bunu okuyan sizler kaybetmeyin büyük ihtimalle W10'da sorun yaşayacaksınız PC güçsüz ise.
 
Nedir şu içinizdeki eski sevdası bilmem ki? En yenisi, en moderni, en iyisi varken neden hâlâ şu eski püskü işletim sistemini kullanıyorsunuz? Hadi kullanmayı geçtim, bir de övüyorsunuz. Pes gerçekten.
Hocam bence siz Fanboyluk yapıyorsunuz. Arkadaş gayet stabil çalıştığını hala kullanabildiğini söylemiş. Eski sevdasıyla bir alakası yok. Hala stabil çalışıyorsa hala gereksinimleri karşılıyorsa zaten modern bir sistemdir zaten.
 

Geri
Yukarı