Windows 7 kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım programlar Chrome, Opera, Audacity tarzı sade uygulamalar. Bilgisayarım eski. Orijinal olarak Vista ile gelmişti biz Windows 7'ye güncelleştirmiştik. Şu an 8.1 kullanıyorum. Arada kasıyor ama idare eder. Ve Audacity'in son versiyonunu destekliyor ama 7 desteklemiyor. Acaba 2 GB DDR2'li Intel Core 2 Duo'lu HDD'li birisi olarak 8.1'de mi kalayım 7'ye mi geçeyim? Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim Windows 7 kullan. Ama SSD alırsan Windows 8.1 kullanmaya devam edebilirsin.
Ben hala Windows 7 kullanıyorum, Windows 8.1 destekliyor ancak nedense yükseltilmiyor. Ama Windows 7'de memnun muyum, memnunum ancak yükseltmeyi tabii ki istiyorum. Sonuçta desteği kesildi.
 
Kardeşim Windows 7 kullan. Ama SSD alırsan Windows 8.1 kullanmaya devam edebilirsin.
ben hala Windows 7 kullanıyorum, Windows 8.1 destekliyor ancak nedense yükseltilmiyor. Ama Windows 7'de memnun muyum, memnunum ancak yükseltmeyi tabii ki istiyorum. Sonuçta desteği kesildi.

USB ile format at abicim.
 
USB olmuyor işte. Hangi cihazdan boot edeceğin kısmına gelince içinde ISO yüklü USB belleği seçince yükleyeceğim işletim sisteminin logosunun altında yükleniyor anlamına gelen işaret dönüyor, dönüyor, sonucu bilgisayar kapanıyor.

Belki ISO hatalidir veya Secure Boot Fast boot falan kapat oyle dene.
 

Geri
Yukarı