ÇikolatalıSüt
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar ben Windows 8.1 kullanıcısıyım KMSpico ile etkinleştirdim bunun aslında virüs gibi bir şey olduğunu öğrendim açılan bir konuda virüs olduğunu öğrenince silmeye çalıştım silemedim ne yaptım bilimyorum da PC aniden yeniden başlattı ve şu an PC acayip kasıyor.
Windows 7'ye geçmek istiyorum başdan Windows 7'yi uzun süre önce kullanmayı bıraktım o zamanlar oyun oynamıyordum.
1. Sizce Windows 7'ye gecsem oyun içi FPS'i etkiler mi arttırma çöz konusu olabilir mi?
2. PC eskiden geç açılıyordu şu an hızlı ama HDD ful doluydu o zaman ben HDD dolu olduğu için geç açılıyordu sanıyordum hala daha öyle sanıyorum açılma ve kapanma hızı düşer mi aynı kalırmı.
3. Performansı nasıl Windows 7'nin?
4. 8.1'den geçince Windows 7 eski gibi gelir mi?
5. Diyelimki geçtim Discord whatshap açılır mı?
6. Windows 8.1 de kalayim mi format atıp yoksa 7'ye geçeyim mi?
Windows 7'ye geçmek istiyorum başdan Windows 7'yi uzun süre önce kullanmayı bıraktım o zamanlar oyun oynamıyordum.
1. Sizce Windows 7'ye gecsem oyun içi FPS'i etkiler mi arttırma çöz konusu olabilir mi?
2. PC eskiden geç açılıyordu şu an hızlı ama HDD ful doluydu o zaman ben HDD dolu olduğu için geç açılıyordu sanıyordum hala daha öyle sanıyorum açılma ve kapanma hızı düşer mi aynı kalırmı.
3. Performansı nasıl Windows 7'nin?
4. 8.1'den geçince Windows 7 eski gibi gelir mi?
5. Diyelimki geçtim Discord whatshap açılır mı?
6. Windows 8.1 de kalayim mi format atıp yoksa 7'ye geçeyim mi?
Uzun süre 7 kullandım dedim fazla geçmişi hatırlayan biri değilim o yüzden 7'yi hatırlamıyorum. Şimdi soran olur madem uzun süre kullandın sen nasıl bilmezsin diye bana dün ne yediğini sorun hatırlamam