HasanTK2
Hectopat
Güncellemeleri yaptığında düzelmesi gerekir bence.Ben de kararsız kaldım 10'a geçme konusunda.
Orijinal, HDD'de duruyordu güncellemeleri kapalı yalnızca.
Mantıklı.
Güncellemeleri yaptığında düzelmesi gerekir bence.Ben de kararsız kaldım 10'a geçme konusunda.
Orijinal, HDD'de duruyordu güncellemeleri kapalı yalnızca.
Mantıklı.
Oyundan oyuna fark eder Max Payne 1-2'yi Windows 7 açmazken Windows XP açıyor Windows XP daha mı iyi ?
Tabikide hayır.
RAM ve işlemci kullanımını da baz alalım öyleyse. Örneğin Windows 10, sistem boşta olmasına rağmen 1.2 GB gibi bir RAM kullanıyor. Windows 7'nin ise normal şartlarda sistem boştayken kullanacağı RAM miktarı 600-700 MB'ı aşmaz. Windows 10, sistemi daha fazla yoruyor.
RAM konusunda Windows 10 fazla RAM yer çünkü Windows 7'ye göre birçok yeni özellik barındırır her ne kadar sen "S... et işime yaramıyor zaten." desende bu özellikler çoğu kişinin işini kolaylaştıran özelliklerdir.RAM ve işlemci kullanımını da baz alalım öyleyse. Örneğin Windows 10, sistem boşta olmasına 1.2 GB gibi bir RAM kullanıyor. Windows 7'nin ise normal şartlarda sistem boştayken kullanacağı RAM miktarı 600-700 MB'ı aşmaz. Windows 10, sistemi daha fazla yoruyor.
Hayır, zaten Oyun DVR kullanmıyorum. Monitör 75Hz. Sabitleme olmuyor. Gökyüzüne baktığımda 75 görüyordum oradan biliyorum. Ki hep DVR kapalı oynarım.60'ı geçmiyorsa V-Sync kapalıysa Win10 Xbox uygulamasına girip Ayarlardan Oyun DVR'ı kapatın. Windows 10 da oyun DVR diye bir şey olduğundan 60FPS'i geçmeme sorunu oluyor bence kesinlikle ondan kaynaklıdır. Aynı yerde 75FPS göreceksinizdir tam tersine Windows 10 da.
Performans farkı Windows 10 lehine şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.