Windows 7'ye Windows 10 ikonu koyma

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Az önce Windows 10 çok kastığı için tekrar Windows 7'ye döndüm ama Windows 10'deki ikonlar hoşuma gitti Windows 10'a çevirme paketi olmadan sadece ikonları indirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt Windows 10'a geçsene ne uğraşıyorsun? Zaten Windows 7'nin desteği de bitti. Windows 10'un nasıl yükleneceğini Recep Baltaş detaylıca anlattı Technopat kanalında.

Senin için bir uygulama var işte link.
ama geri dönüşü yok diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
İzle indir kardeşim.

Windows 8.1'e geçiş yapmanı öneriyorum. Windows 10 tarzı stili ve eski bilgisayarlar için Windows 7 kadar stabil.

Windows 8.1'de artık bitti sayılır hem zaten Windows 10'da kasıyorsa Windows 8.1'de de kasar çünkü hemen hemen çoğu şeyi benzer.
Senin için bir uygulama var işte link.
ama geri dönüşü yok diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
İzle indir kardeşim.

Bu arada böyle bu tarz temalarda sistemi yavaşlatır baştan belirteyim 🙂

Ya şu Windows 10 dayatmasından bir vazgeçin artık. 20 Yıllık sisteme de önerecek hale getirdiniz. Bırakın insanlar ne kullanıyorsa kullansınlar.
İnternette Windows 10 ikon paketi diye aratıp bulabilirsiniz. Startisback ile de görev çubuğunuzu Windows 10 tarzı yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı