Windows 7'ye Windows 10 ikonu koyma

@Ealrtecq Fidye virüsleri sıkıntılı virüsler maalesef. Dosyalarınızı kripte edip enkripte işlemi için sizden para isterler. Antivirüs firmaları yavaş yavaş bunların şifresini çözmek için uğraşıyorlar.

Fidye virüsü de öyle kolay kolay bulaşmıyor. Girdiğiniz takıldığınız yerlere bağlı.

DeviantArt'ta şöyle bir paket buldum. Bunu deneyebilirsiniz. Kullanmadan önce geri yükleme noktası mutlaka oluşturun.

Onun Windows sürümleri ile birebir bağlantısı yok ki.

Güncelleme almayan bir işletim sisteminde mi açık bulmak daha kolay yoksa her ay güvenlik güncelleştirmesi alan bir işletim sisteminde mi açık bulmak daha kolay?

Bu güncel işletim sisteminde açık yok demek değildir ama örneğin XP'de bilgisayarı yok eden bir virüs Windows 10'da tepki bile vermiyor. 2000'li yılların kabusu olan bir virüs 2020'de sanal makine eğlencesi haline geliyor.

Güncel işletim sisteminin virüs korumasına karşı birçok avantajı bulunmakta. Tablo gibi yaparsak demek istediğim şu şekilde ifade edebilirim:

Güncel işletim sistemi:
Yeni virüse karşı koruma ✔/❌
Eski virüse karşı koruma ✔

Eski işletim sistemi:
Yeni virüse karşı koruma ❌
Eski virüse karşı koruma ❌

Güncelleme almayan bir işletim sisteminde mi açık bulmak daha kolay y.

Güncelleme almayan bir işletim sisteminde mi açık bulmak daha kolay yoksa her ay güvenlik güncelleştirmesi alan bir işletim sisteminde mi açık bulmak daha kolay?

Bu güncel işletim sisteminde açık yok demek değildir ama örneğin XP'de bilgisayarı yok eden bir virüs Windows 10'da tepki bile vermiyor. 2000'li yılların kabusu olan bir virüs 2020'de sanal makine eğlencesi haline geliyor.

Güncel işletim sisteminin virüs korumasına karşı birçok avantajı bulunmakta. Tablo gibi yaparsak demek istediğim şu şekilde ifade edebilirim:

Güncel işletim sistemi:

Eski işletim sistemi:

İki saattir bunu açıklamaya çalışıyordum eline koluna sağlık.😍

Güncel işletim sistemi:

Eski işletim sistemi:
Süslemenin bir anlamı yok. İşletim sistemi güncelleştirmelerinin donanımı korumak, işletim sistemi erişimini 3. parti yazılımlara zorlaştırdığını söylüyorum sadece ve ek olarak internetten gelen saldırılara hiçbir işletim sisteminin dirençli olmadığını belirttim. Ek olarak bana XP'de bilgisayarı yok eden ve Windows 10'da etkisiz olan tek bir virüs söyler misin? Windows 10 tüm sürümleri içine alarak ilerlediği için etkilenecektir diye de bir iddiada bulunuyorum.

Süslemenin bir anlamı yok. İşletim sistemi güncelleştirmelerinin donanımı korumak, işletim sistemi erişimini 3. parti yazılımlara zorlaştırdığını söylüyorum sadece ve ek olarak internetten gelen saldırılara hiçbir işletim sisteminin dirençli olmadığını belirttim. Ek olarak bana XP'de bilgisayarı yok eden ve Windows 10'da etkisiz olan tek bir virüs söyler misin? Windows 10 tüm sürümleri içine alarak ilerlediği için etkilenecektir diye de bir iddiada bulunuyorum.

Yukarıda yazdım zaten çözüm;
Antivirüs: Kaspersky internet Security 2020.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı