Windows 7'ye Windows 10 ikonu koyma

Senin için bir uygulama var işte link.
Ama geri dönüşü yok diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
İzle indir kardeşim.

Bunları biliyorum indirdimiştim Windows 10 kadar kasıyor saçma bir şekilde silerken de yarısı gidiyor yarısı gitmiyor benim anlatmaya çalıştığım şey Windows 10 dosyalarının ikonlarını indirip yapmak.

Aynen o yüzden Windows 8.1'e geçmeye değmez o zaman hiç uğraşmayın bence boşa emek.
Tamam. Herkes Windows 10 rahatça çalıştıracak donanım yükseltmesini yapsın :) Paşa emridir.

Win8.1 biliyorum ne Windows 10 kadar geliştirilebilir ve güvenli ne de eski sistemler için Windows 7 kadar stabil. Ancak bu durumda ikon paketi yüklerse Windows 7 kasar. Windows 8.1, Windows 10 kadar görev içermiyor ve dosya sistemi bile daha atik.

Yeni bir virüs bilgisayarınızdaki dosyalarınızı fidye karşılığında şifrelediği zaman gönül rahatlığıyla kahrınızdan ölebilirsiniz.

Bir antivirüs programı ile halledersin kardeşim yani Windows 7'daki virüste Windows 10'daki virüs değil mi, Avast antivirus hepsini kolay bir şekilde siliyor

Yeni bir virüs bilgisayarınızdaki dosyalarınızı fidye karşılığında şifrelediği zaman gönül rahatlığıyla kahrınızdan ölebilirsiniz.
Onun Windows sürümleri ile birebir bağlantısı yok ki. Genellikle güvenlik güncelleştirmeleri port tarama ve donanımsal bağlantıdan oluşabilecek sorunlar üzerine geliyor. Bilgisayar güvenliği sekmesine gir bak fidye virüs yiyenlerin % kaçı Windows 10 :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı