Windows 8.1 %100 Disk kullanımı

  • Konuyu başlatan MY49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 15B
Servise göndermeden önce baştan temiz bir sistem kurun. Sorun devam ederse uğraşmam bilgisayarsız 15-30 gün dayanırım dersen gönder servise. Casperın servisine hiç güvenmiyorum açıkcası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben yeni bir sistem kuramam nasıl kurulacagını bilmiyorum. Açıkcasıda mahelle arası bilgisayarcılarada güvenmiyorum. Tek çarem direk servis olucak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara format atacaksın, gayet kolay. Videoyu izlersen rahat yaparsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kardeşim ben seni derdini anladım, hiç birşeyine dokunma bilgisayarın direk servise götür ne şikayetin varsa oraya bildir. Hazır garantin var kullan onu hiç boşa kendi kendine zaman öldürme. Zaten garantisi olan bir cihaz mahalle bilgisayarcısına verilmez senin derdinin dermanı servis şuan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adam anlamadıgımı gördü iyice mahvetmeden PC'yi götür diyor :D

Eyvallah en yakın zamanda servise gönderecegim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun PC'de değil Windows'ta. Aynı sorun bende de vardı, erişim hızının 17000ms'lere çıktığı oldu, 5 MB okuma hızı hayatta göremezdim zaten, win 10 a yükseltim, şu anda bilgisayarda aynı anda iki oturum açık ancak disk kullanımı %50 yi geçmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda disk %100 çalışıyor. Bazen oyundayken bazen de boşta olduğunu zaman bunu yapıyor. Ayrıca fan da aralıksız çalışıyor. Neden olabilir, çözümü nedir?

Win 8.1
Asus 550jk

asdfasdfsafsd.PNG
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı