Windows 8.1 Ücretsiz ve Yasal Olarak Edinme (Öğrenciler için)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu videomuzda Windows 8.1 i ücretsiz olarak nasıl edinebileceğimizden bahsediyoruz. İyi seyirler :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 8.1 iso dosyası indirme linki (hızlı) : Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center

Technopat sosyaldeki arkadaşın konusu : Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi | Technopat Sosyal

Buda arkadaşın Youtube videosu :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lise ve üniversite öğrecileri faydalanabilir. Lise için öğrenci kimlik belgenizi yollayın yeter. Ben öyle yaptım. Üniversite içinse xxx@yyy.edu şeklinde e-mail adresi ile kayıt olunarak yararlanılabiliyor.

Peki bu kodu aldığımda sadece bir kez mi kullanabiliyorum yoksa her format attığımda mı ?

2015-03-15 17-45-28 Ekran görüntüsü.png

Üyeliğim onaylanmış mı acaba analamadım da yardımcı olur musunuz ?

Üyelik 2 iş günü içerisinde onaylanıyor (en az). Bu mail kayıt olduğun için bilgilendime amaçlı yollanmış. Kod derken neyden bahsettiğinizi anlayamadım.

Üyelik 2 iş günü içerisinde onaylanıyor (en az). Bu mail kayıt olduğun için bilgilendime amaçlı yollanmış. Kod derken neyden bahsettiğinizi anlayamadım.
Konuyu açan arkadaşın videonun en sonunda tıkladığı ''get key'' tuşunda verdiği koddan bahsediyorum.

@Harun Özkan Mail hesabınıza bir mesaj daha gelecek. O linki açıp, katalog'dan istediğiniz ürünü seçeceksiniz. Sonra ''Get Key'' diyip, key'inizi alacaksınız. Ordaki ürünlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz. Aldığınız key'ide istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

@Harun Özkan Mail hesabınıza bir mesaj daha gelecek. O linki açıp, katalog'dan istediğiniz ürünü seçeceksiniz. Sonra ''Get Key'' diyip, key'inizi alacaksınız. Ordaki ürünlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz. Aldığınız key'ide istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Bahsettiğim buydu. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler artık onaylanmasını bekleyeceğim :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı