Windows 8.1 vs Windows 7

Hocam ben daha önce kurmuştum. %100 disk sorunu falan vardı. Sıkıntı çektirdi. O yüzden geri Windows 7'ye dönmüştüm.
Disk sorunu var ise eğer win 7 ye dönmen çare olmayabilir. Sorunu göz ardı etme disk taraması yap. Olası durumda ilerde başın ağrıyabilir. Örneğin win7 yüklü iken Disk Sorunu Algılandı hatasıyla defalarca karşı karşıya gelirsin.Bunun için forumda disk taramasını nasıl yapacağına dair konular var yararlanabilirsin.

Ve bunu Windows 10 üzerinden yazmak :D Profil + işletim sistemi uyumsuzluğu :D
Windows 7 UEFI modunu desteklemiyor. Hiçbir şekilde kuramazsın. İnternetteki sahte yamalı imajlara güvenme.
Windows 10'u sevmiyorum, gereksiz ağır bir sistem. Ryzen işlemcilerin Windows 8.1 desteği olmadığı için ve bazı oyunları RTX açarak (mecbur DX12) oynamak istediğim için zorunlu kullanıyorum. Ayrıca Microsoft'un, Mağaza'daki birçok oyunu Windows 8.1 uyumlu yapmaması da bir seçenek. Belki custom API'ler, plugin'ler vesayre kurularak çözülebilir fakat format atmak zorlaşıyor. Ayrıca geriye dönük uyumlulukta Windows 10 biraz sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı