Windows 10'a geçtiğimde gözle görülür bir şekilde yavaşlama oldu. Bazı oyunları oynayamaz oldum ve 8. 1'e dönmek istiyorum. Biraz araştırmadım yollar buldum ama güvenemediğim için sizlere soruyorum. Bunu yapmış ve Windows 10'dan Windows 8. 1'e dönen arkadaşlar varsa anlatabilirler mi? (1 ay doldu. )
Temiz kurulum kullandığınız sürümü sıfırlar. Önceki sürüme geri dön seçeneğini seçin. Böyle bir seçenek yoksa yedek silinmiş demektir. Bu durumda 8.1 imajı ile temiz kurulum yapmanız gerekir.
Temiz kurulum kullandığınız sürümü sıfırlar. Önceki sürüme geri dön seçeneğini seçin. Böyle bir seçenek yoksa yedek silinmiş demektir. Bu durumda 8.1 imajı ile temiz kurulum yapmanız gerekir.
Format atıldığında performans düşmez, aksine sıfırdan kurulum yapıldığında artış bile görülebilir. Siz sıfırdan 8.1 kuracaksınız ve Windows 10 kurulu diskinizde veriler var ise yedeklemeyi unutmayın, veriler komple silinecek.
Format atıldığında performans düşmez, aksine sıfırdan kurulum yapıldığında artış bile görülebilir. Siz sıfırdan 8.1 kuracaksınız ve Windows 10 kurulu diskinizde veriler var ise yedeklemeyi unutmayın, veriler komple silinecek.
AMD Sistem Toplama Rehberimizin 3. Bölümü olan Windows 8.1 Kurulum Rehberi ile topladıÄınız sistemi oyuna hazır hale getiriyoruz. Adım adım kurup