Windows 8 64 bit DPC WATCHDOG Violation Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Usta tarama sonuçları burada, sürücüleri tek tek eksik olanları yükledim ve güncelledim. Bazıları hata verdi yüklenmedi. Yazıcı önemli değil, ekran kartı en güncelini buldum yükledim. Bios saten son sürüm P08, ama burada güncel değil diyor. Dediğin programları kaldırdım, Kies'i de güncelledim. Şimdi bakalım hata gelicek mi, gelirse ne yapacağız artık başka bir şey kalmadı?

http://biosagentplus.com/result/32c...6491cbb8?PHPSESSID=h3kbagu051tvaikncqjqjrigg2
Bu da listesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada hata çıkmaya devam ediyor demek istemedim. Yani söylediklerini yaptım ve ekstradan yapmışken buda olsun diyerek'ten yaptıklarımı yazdım. Gönderdiğim dump'lar da ki hataların hepsini bu yazdığım gibi yapıp çözdüm. Sadece tek bir tane kaldı, driver_irql_not_less_or_equal (tcpip.sys) bu hatanın ağ bağlantıların da ki dns ayarlarından kaynaklanıyor muş. Ama daha çözemedim şimdi bir tek o sorun kaldı. (Yanıtınıza cevap verdikten sonra ceza verseydiniz bu açıklama geç olmazdı.)

Dediklerimi doğru yapmadığın için tabi hata alacaksın. Kendi başınıza niye farklı işlere kalkışıyorsunuz?
Format atın Aida64 raporu atın.

Hocam bu sorundan dolayı son bi iki gündür çıldırmak üzereyim. Bende ki sorunları da yazar mısınız acaba? Teşekkür ederim

062814-21703-01.dmp — Yandex.Disk
070114-31031-01.dmp — Yandex.Disk
080414-18375-01.dmp — Yandex.Disk
080514-21437-01.dmp — Yandex.Disk(sonuncusu bu sanırım)
062514-29093-01.dmp — Yandex.Disk

Habib, Realtek sürücülerini güncelle, Atheros sürücünü güncelle, Wireless güncelle, ATK sürücünü güncelle, LG sürücülerini güncelle, usb 3 sürücülerini ve chipseti güncelle, Nvidia sürücünü güncelle.
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştıcıları bölümünde olan Tap windows'u kaldır. Denetim masasından da Tap windows'u kaldır.

Hocam şuan dediğiniz updateleri buldum indiriyorum, ancak Lg sürücüsü ne demek? Bir tek onu bulamadım. Ve de ağ bağdaştırıcılarından Tap Windows'u kaldırdım, ancak denetim masasında bulamadım onu.

Hocam dediğiniz şeyleri elimden geldiği kadar yaptım lg sorunu hariç ancak aynı hatayı yine verdi. Acaba yanlış yaptığım ya da yapamadığım bir şey mi var. Yeni minidump dosyasını atıyorum yardımcı olursanız sevinirim
080714-89687-01.dmp — Yandex.Disk

Dediklerim çoğunu güncellememişsin. Senin de Win 8.1.1'e geçme zamanın gelmiş. Geçtikten sonra ekran kartı sürücülerini güncelle bluetooth sürüüclerini elleme, wireless zaten otomatik tanıyacaktır. Tanımaz ise güncel sürücününü indirirsin. LG dediğim hangi aygıta aitse onu güncelleyeceksin.

Merhaba, benim bilgisayarım Asus N56 serisi, 64 bit Windows 8. İntel i7 3630QM 2.4 ghz işlemcisi var. HDD 1TB ram 16 gb.
Bu bilgisayarı aldığımdan beri mavi ekran hatası veriyor, hepsinde farklı hatalar verdi. Kaç defa servise gitti. En son geldiğinde ram'i değiştirmişler sorun çözülmüştü. Yaklaşık 6 ay sonra yine mavi ekran hatası verdi, bu kez hata dpc watchdog violaiton hatası.

Ayrıca F1 2013 oyununu oynarken çoğu kez Ndivia kernel mode driver hatası veriyor. Bununla birlikte dpc hatasını tezim açıkken verdi, sonra tezim'in bir bölümünü otomatik save açık olmasına rağmen bulamadım. Mesajları okuduğumda bir tarama vardı, tarama sonundaki linki paylaşıyordu diğer üyeler. Bende paylaşsam acaba sorun nereden kaynaklı olabilir, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bu arada bilgisayar teknik bilgim çok az. Şimdiden teşekkür ederim.
GetSystemInfo Parser 2.96

@selim ertan Diğer kişilere sadece onu istemediğimi görmen lazımdı :) Bu sadece sistem hakkında bilgi almak için. Diğer istediğim dump dosyaları ise mavi ekranlarda kesin verilmesi gereken bir şey.
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
___
Bios'un güncel değil bunu kesin güncellenmesi lazım. Nvidia sorunun bundan kaynaklanıyor bununla düzelecektir:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/N56VZ/N56VZAS217.zip
___
Bu klasör içlerini de sil:
C:\WINDOWS\Temp
C:\Users\asus1\AppData\Local\Temp\
Virüs var çünkü.
____

Ek olarak format atılsa fena olmaz gereksiz programlar, virüsler, düzensiz sürücüler vb. şeyler mevcut. Formattan sonra sadece ekran kartı sürücülerini yükleseniz bile yeterli. Asus programlarını yüklemişler, serviste heralde.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı