Windows 8 Hakkında Görüşlerim

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördünüz üzere satın aldığım latopun üstüne, masaüstü bilgisayarıma da Windows 8 yükledim.
Öncesinde Windows 7 kullanıyordum. Windows 8' e geçince, ilk dikkatimi çeken şey sıfır kurulumdan dolayı olsa gerek, bilgisayarda sanki bir kuş tüyü misali bir hafifleme ve programların kullanımından bir artı yönde performans hissettim. Bu benim çok hoşuma gitti.
Gerek Arayüzü, gerek bu arayüzlerin arasında ki geçişler, bana bir mobil cihaz rahatlığını verdi...
Şuan yeni yeni alışıyorum fakat, ilk izlenimim beni hayran bıraktı. Bu açıdan Windows 7' den kopamayan varsa, bir zamanlar benim gibi, Windows 8' le tanışınca bu seferde buna bağlanacaksınız!

NOT: Henüz etkinleştiremedim. Ürün anahtarını nereden satın alabilirim. UEFİ kurulum yaptım. (Windows 8.1 PRO 64 BİT)
 
Mağazalardan alabilirsin. Öğrenci isen Dreamspeak bir bak ücretsiz lisans alabilirsin. Windows 8 en güncel ve stabil sistem ilk başta kullanırken bana da garip geldi ama alışınca başka sistem aramıyorsun.
 
Gerçekten çok güzel bende bir çok kişi gibi Windows 7 den kopamıyordum ama Windows 8 yükledim ve çok rahatladım. Bilgisayar açıp kapama veya bir program açacaksam tık tık 2 tuşla halloluyor beklemiyorum Bilgisayarıma girerken, yani Recep abinin dediği kadar varmış Windows 8 gerçekten tavsiye ederim.
 
Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor. Windows XP için de aynı olay olmuştu. Zamanı gelince Windows 10 için de aynısı olacak. Sistem güncellenecek yenilenecek biz kullanıcı olarak en güncel ve stabil olanı kullanmaya bakacağız. Bizim için güncel olan daha iyidir.
 
Windows 8 bence bir fiyaskoydu ama 8.1 daha kararlı ve güzel geldi. Bende win7 bağımlısıydım ama win 8.1 aklımı çeldi :)) Ama canımı sıkan bir durum var genel olarak disk kullanımımı %100 gösterip bilgisayarı kasıyor. Bu duruma da çare bulabilirsem çok çok güzel olacak :) Diğer türlü win 10 da bunu düzelttiklerini umacağım :))
 
Ssd alacağım zaten ama dar boğazlık yapıp kapasitesi düşük almak istemiyorum para biriktiriyorum en az 250GB'lık almayı düşünüyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı